HATAAAAAAAAAR

hatar mitt utseende,hatar min feta kropp,hatar allt på mig och MIIG.. jag tycker att jag är så ful,tjock allting det enda jag vill ha och vara är fin och smal. jag vet verkligen inte om det är hormornerna som spökar eller vad..och ajg vill att min bebbe ska komma ut, känns som en evighet tills den kommer ut. vill inte heller ha sånna kommentarer men du är fin blabla.. jag är fet, äcklig,ful

Kommentarer
Postat av: Ida Ohlsson

Men det är ju tyvärr sånt som tillhör graviditeten :(

2009-04-20 @ 15:19:43
URL: http://feliscatus.blogg.se/
Postat av: johanna larsson

Eh ursäkta? Om man absolut inte vill bli tjock utan vara "fin" och smal så ska man antagligen tänka på det INNAN man bestämer sig för att behålla barnet. Jag tycker i alla fall att gravida kvinnor är det vackraste som finns! Stå inte och klaga över ditt utseende då du låter ditt barn bo i din kropp, det är naturligt och vackert. Var istället glad över att du över huvud taget har ditt barn. Jag förlorade mitt och skulle kunna väga hur många tunga kilon som helst för att få tillbaka min bebis. ALLT är värt det. Tänk på det innan du klagar. Var glad åt det du har, smal kan du bli efteråt!

2009-04-20 @ 23:08:41
URL: http://jjohannalarssons.blogg.se/
Postat av: mellis

Förstår inte riktigt vad det är du vill få fram egentligen?

Du är gravid, vad färväntar du dig ? att vara smal hela tiden ?

Jag tycker du ska tänka om, du är vacker som du är, var stolt över magen, du har ett undebrart liv där inne :)

Lycka till!

2009-04-21 @ 13:25:25
URL: http://meeellis.blogg.se/
Postat av: johanna larsson

Jag vet att man har humörsvängningar när man är gravid, tro mig. Jag har varit gravid. Menar bara på att du säger "jag vill vara smal och fin", och vad sänder det ut för signaler? Att du inte tycker det är fint att vara gravid! Det jag menar, du behöver inte "angripa" mig. Jag säger bara vad jag tycker. Och om man nu tycker att man är så jävla ful så varför lägger man upp bilder på sig då? För att få kommentarer som bekräftar att man är fin, precis därför.

2009-04-21 @ 13:47:18
URL: http://jjohannalarssons.blogg.se/
Postat av: johanna larsson

Jag har inte angripit dig, jag svär inte åt dig och är inte ful i munnen heller. På ditt inlägg skrev du inte att du vill vara smal och fin EFTERÅT, och det var det jag reagerade på. Förstår inte varför du blir så hetsig för att jag missförstod. Men du var inte så tydlig i din text. Du säger också att "jag skriver väl vad jag vill", och du har en öppen blogg och då måste man ju få kommentera om det är något man undrar över. Jag har inte alls varit otevlig eller på något sätt angripande mot dig. Dessutom sa jag aldrig att du inte vill vara gravid, jag sa att en sån där text sänder ut såna signaler. Inget annat.

2009-04-21 @ 17:59:54
URL: http://jjohannalarssons.blogg.se/
Postat av: Wendela

åh va jag känenr igend e där..

Känner exakt likadant, äcklig fet o ful, man vill ju inte att spegelbilden aks ändras bara för att man är med barn! Fast att man är lycklig åt själva barnet..

2009-04-21 @ 19:15:38
URL: http://ho0mii3z.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0