Tisdag

det som hände  idag va att vi först va på mvc och ja sf-måttet låg på 33 elr 34 tror jag och hjärtljuden låg på 155. sen fick vi även kolla med ultraljud och den satt upp, alltså inte med huvudet neråt. så det blir vändningsförsök på torsdag så om det inte lyyckas så blir de planerat kejsarsnitt. sen efter de så va vi på bvc och även där gick allting bra.. men fråga ngt om ni undrar något..

Kommentarer
Postat av: Erika - Miliams mamma (snart 2 barns mamma)

Sv: Jag vet inte om alla är tvugna till det, men jag va det för att jag har så mycket sammandragningar. Fast kan nog tänka mig att man gör det bara för att se så att det är som det ska och att inte någon förlossning är på gång :)

Jag fick ligga halv naken. Hade en rock på mig men fick dra den från magen så dom kom åt, inga trosor eller byxor heller, men hade ett lakan över min nederdel :P



Det va ingen trevligt upplevelse. Hoppas dom lyckas på dig så att du inte behöver göra det fler gånger som jag ska få göra. Lycka till :)

2009-04-28 @ 18:14:16
URL: http://eriikabjoorkman.blogg.se/
Postat av: Erika - Miliams mamma (snart 2 barns mamma)

Sv: Haha det är inte så farligt :P Det känns nästan bättre med en kille faktist :P Varför vet jag inte, men det bara gör det x) Haha.



Är du nervös inför vändningen ?

2009-04-28 @ 18:31:21
URL: http://eriikabjoorkman.blogg.se/
Postat av: Erika - Miliams mamma (snart 2 barns mamma)

Sv: Okej. Ja hoppas inte dom håller på att försöka vända för länge bara, för det är väldigt jobbigt :P Eller jag tyckte det iaf, sen kanske du tycker något annat, det vet amn aldrig :P



Dom är ju alltid beredda på ett snitt när dom gör en vändning, så du vet det. Fast det kommer dom säkert tala om för dig innan dom gör det:)

2009-04-28 @ 18:43:52
URL: http://eriikabjoorkman.blogg.se/
Postat av: Ida Ohlsson

Hur gör dom när dom försöker vända barnet i magen? Hehe, är nyfiken :)

2009-04-28 @ 21:03:17
URL: http://feliscatus.blogg.se/
Postat av: Wendela

Stackars dig, vändningsförsök är oerhört smärtsamt och påfrestande,

Stackare, tänker på dig

2009-04-28 @ 22:03:54
URL: http://ho0mii3z.blogg.se/
Postat av: mia

Åå va mysigt med ett extra ultraljud, det hade jag med velat göra! Din bebbe måste ha varit mycket mycket större än första Ultraljudet? :)



föresten jag hade oxså sf-måttet på 34cm en vecka innan william kom :P



Och du.. det dära med kejsarsnitt är ju bara possetivt. även fast man vill föda vaginalt. man slipper ju samma smärta, vilket är bra! hehe^^ för det är inte precis skönt att föda, som nog alla redan förstått. nemen lycka till nu, och uppdatera vad som händer, och du måste skriva sen hur det känndes när de vände babyn och om de lyckades med det :P

// ha det bra, kram

2009-04-28 @ 22:04:45
URL: http://snuttegubbe.blogg.se/
Postat av: sanna

Hur fick du göra ett UL? Kände bm först på magen och tyckte att den inte vänt sig och kollade sedan med UL, eller gjorde de ett direkt? Tänkte på mig själv och så, så jag vet när det inte är så långt kvar för mig heller.. om man ska säga till om UL (om man kan) eller hur man ska göra :P

2009-04-28 @ 22:32:30
URL: http://sannahyden.blogspot.se
Postat av: Wendela

jo de är faktiskt bättre!

Då har du något att förbereda dig på. GUD de e inte långt kvar nu för din del..

Tänker på dig angelika

2009-04-29 @ 08:49:14
URL: http://ho0mii3z.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0