Preventivmedel

Tänkte fråga er vad ni använder för preventivmedel?, är det bra för er?får ni ont i magen?blöder ni mycket? Själv använder jag mig av exlutena. Jag själv tycker att de gått så där med dom, haft så ont i magen och blödningar. Funderar på om jag kanske ska testa något annat? Jag har testat pstav,cerazet och nu använder jag exlutena. Men ni kan la berätta lite?

Kommentarer
Postat av: Mia 17år - Mamma till William och Marcus

Jag har också jätte stora problem med p-medel.

Har testat två olika p-piller, men jag kan verkligen inte käka dom mer. Blöder som in i helvete av dem, och jag gråter för minsta lilla och de måste vara pga dem!

Så nu kör vi med Gummit som vi fick från er, HAHA! ;D.



Ska till barnmorskan nu till september, och jag har ingen aning om vad jag ska ha för p-medel. Vågar inte ha p-stav och inte sprial.. Vill ha något som jag själv kan styra över. Annars får jag panik. hehe.



//kram, Mia

2010-08-26 @ 14:41:16
URL: http://snuttegubbe.blogg.se/
Postat av: jessica-mamma till willhelm

jag har haft p-piller, p-plåster & p-stav. Nu har jag cerazet. Men de går sådär. Men jag funderar på att skaffa spriral, bara för jag börjat skolan, och vill inte ha mer barn innan jag gått klart. För om jag blir gravid kan inte jag göra abort. & jag vill gå klart skolan, för jag inte vill hoppa av igen. ;)

kram jessica

2010-08-26 @ 22:19:21
Postat av: Erika - 19 år och mamma till Miliam&Milton <3

Jag har haft p-sprutan. Det fungerade bra om man brotser ifrån att jag blödde i ett halvår ;)

2010-08-27 @ 09:29:36
URL: http://eriikabjoorkman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0