angelica

jag har redan varit i stan idag en snabbis typ med alexandra hon kolla på skor och hon hittade ett par som hon köpte, så åkte vi hem ;P . jag brukar aldrig åka så tdiigt till stan men det blev det i dag hah !:)) , nu funderar jag på vad jag ska göra idag`?..få hit älsklingen !!! men men ! :) , är det någon som vill hitta på något skojiigt underveckan elr ? =),säg bara till haha !:D , skriver senare ska äta strax med mamma & syrran :) , blir nog kyckling &ris med ngn goer sås :) !

Idag...


Idag har jag varit med katja,börja med att jag träffa henne på stan sen gick vi runt och så, köpte cheesburgare på mcdonlas hah:) , sen gick vi bara runt & runt :) köpte lite godis med ;D ! . sen efter de så åkte vi hem till mig och satte oss här och käka mackor ;). sen mer berättar jag inte (A) haha vi hade de lite skoj TYP haha !:)men men annras har la allt varit bra idag elr ? ! :D , imorgon ska jga NOOG vara med älsklingeen ! saknar honom såå mkt ! inte träffat varandra nu på ngr dagar tror jag de e (A) hah..nu ska jag la sitta här och fortsätta läsa andras bloggar !:),
och min lille bebbe har inte allt rört sig mkt idag , tror ingetiing äns :( ! OROLiig..

hahha OJ

haha det står visst fel ett inlägg neråt ;P . Jag har visst gått 27+1 nu :) så är inne i 28 veckan redan :) !
som sagt jag vet inte om jag ska ta en blogg paus,inte roligt när inte folk läser elr aa så får se :) ,

MVC

idag har vart hos barnmorskan , allt va bara bra :) , Sf-måttet va 26 förra gången va dem 23 och jag hade gått upp 2 kg ungefär(A) sen har jag bara varit i stan lite och så,köpte 2 tröjoor :) ,
Och i dag har de gått 26fulla veckor:) !

kommer nog ta bort bloggen !

idag har man inte gjort så mkt,vart i knalle och i stan :) , köpte några par skor :) skit billigt va de 50kr och sånt, så man får ju passa på, köpte även 2par skor till sommaren :).just nu väntar jag på martin ! , SEG är han..men men han kommer la får jag hoppas .
Jag funderar på att radera bloggen, vet inte om det är äns mening att ha den. men men får fundera lite.

Äntligen :) !

inte skrivit här på ett tag men men , det är jallfall mindre än 100 dagar kvar till Bf :) man längtar ju så mkt !
Igår fick jag vagnen,sängen,badbalja och jag har allt som ska tillhöra dom grejerjna,sen har jag skötbord,babysitter,babygym,gåstol och massa sånt :) , haha lite tidigt att redan ha grejerna men bättre så vet jag att jag har de :), sen är det bara massa små grejer som man ska köpa :) , blir att köpa allt de i ullared & så :) ,
då blire på ett ungefär med mitt nya hår :) och juste de igår va de nämligen 1år mellan mig & martin :) , tiden har gått foort :)

huum??

jag har märkt sjlv att jag knappast inte äter någonting längre kanske 2/3 gånger om dagen , det är knappast inte äns de äns! är det något fel eller? Orolig för den bebben inne i magen.. Är det farligt eller normalt?... jag åt mycker mera innan graviditetn tycker jag än vad jag gör nu.. Någon som vart med samma sak eller är det vanligt? :) !!

100 DAGAR KVAR TILL BF

 • Första dagen for din senaste mens var 20-Aug-2008
 •  Ditt förlossningsdatum är beräknat till: 27-May-2009
 •  Du är gravid i vecka 25+4 (läs mer).
 •  Du har klarat av 64% av graviditeten.
 •  Du har 100 dagar till förlossningen.

  Idag är det hela hundra dagar kvar till BF ! men vem vet det kan gå över tiden och man kan föda tidigare ! så man får ju bara vänta & se :) men många i min familj säger att jag kommer föda ngr dagar tidigare så man får ju hoppas :) ! vill helst inte gå över tiden !:)

   jaha,undra vad man ska göra idag då? NÅGON som ska hitta på ngt skoj? :)
  Efter den lilla krabaten är ute ur magen då ska jag & älsklingen tatuera oss,fast inte på samma ställen tror jag haha;P.men det får vi ochså vänta med & se :)


yeye

hha så klart i går freda den 13 när jag & älskling va ute med hunden och promenerade så klart trillar jag tills slut i backen haha fast på rumpan så det va ju inget farligt. och idag så har jag vart lite med martin fast han skulle hem och plugga,mkt mkt läxor och NI börjar ju igen på måndag i skolan eller ngt haha fast inte jag :), skönt & sova ut hela dagarna typ. Fast vill hitta på ngt skoj ngn dag! sen blire jallfall ullared nästa månad elr så blir de om 2 månader ngt av de, måte köpa en massa till bebben & massa små saker :) Ha en trevlig alla hjärtans dag :) <3

25fulla veckor :)

Gravid vecka 25

Bebisen

Din bebis är nu drygt 22 cm från huvud till stjärt och väger omkring 680 gram. Tänk dock på att foster växer olika fort från omkring den 20:e veckan så om din bebis skulle avvika lite från det genomsnittliga så är det i sig ingen anledning till oro.

 

Om bebisen av någon anledning skulle behöva förlösas nu så skulle det ändå ha en god chans att överleva utanför livmodern, tack vare en enorm utveckling inom neonatalvården. Respiratorer, monitorer och mediciner kan hjälpa en ännu omogna kroppen att klara sig utanför livmoderns trygga värld. Bebisen skulle behöva stanna några månader på sjukhuset eftersom den ännu är mycket mottaglig för infektioner och andra komplikationer.

Man kan nu höra bebisens hjärta med en dopplermonitor eller ett steoskop, och din partner kan kanske till och med höra det genom att lägga örat på rätt ställe mot magen.

Bebisen kan nu göra mer saker med sina händer, som till exempel knyta dem till nävar och ta tag i och hålla sina fötter. Det är också nu som den börjar föredra höger eller vänster hand.

Bebisen sover och är vaken efter en viss rytm under dygnet, något som du också förmodligen märker av.

Du

Din livmoder har vuxit ordenligt senaste veckan och är nu ungefär stor som en fotboll. Översta delen av livmodern befinner sig nu ungefär mitt emellan naveln och bröstbenets nedersta del.

Vissa kvinnor upplever flest fosterrörelser när de vilar.

104 DAGAR KVAR


villll

Vill åka till ULLARED !!! eller ngnstans..NÅGON SOM SKA MED ELLER?HAHAH:d:d

KÖN?

KÖÖÖN?? jag vill så gärna veta vad det är för kön på bebisen !:) fast ändå inte för mer som en överaskning när den
kommer ut,men de är så svårt :(
,

Tråkiig dag !

idag har jag inte gjort så mkt,varit med älsklingen lite & så ;D sen kollat på ungamödrar  & lite annat, imorgon bblire andra avenyn ,topmodell,ungamödrar haha:D , vet inte vad ja ska skriva? hhaah..ni kan PASSA PÅ ATT FRÅGA LITE FRÅGOOR :)

känslor & blabla..

jag förstår inte, jag tycker inte att det känns som om jag är gravid :( ! jo på ngt sett gör ddet de när den sparkar & bökar,men inte så mkt längre :/inte gjort de dom 2 senaste dagarna,och jag mår inte alls illa ingetiing.mår Prima ! bara att jag kan ha humörsväningar då & då och ont i bena men inget mer?.kommer la antagligen senare?vill känna på lite mera,kanske jag får göra på förlossningen istället?.skriver in te mkt nu orkar inte ..Ny design kommer , av Kristinschelin.blogg.se

varför???

VAD FAN ALLTID SKA DU JUST HÅLLA PÅ..SÄGER INTE VEEM !! JAG HAR BLIVIT FAN VÄLDIGT KÄNSLIG OCH SKIT SEN JAG BLEV GRAVID KAN GRÅTA FÖR INGETIING, JUST NU GRÅTER JAG SOM FAN.. ORKAR FAN INTE LÄÄÄNGRE ! ..

länge sen jag skrev

jag har bara inte orkat skriva här på ett tag vet inte varför, haha. tror jag ska sluta blogga?.vet inte rikigt än,beslutångest haah::)..
men men vart på MVC idag och allt såg hur fint ut som helst:)..den lille s hjärtljud låg på 155-160 :) och sf måttet tror jag va 32cm eller 23 jag kommer inte ihåg haha :),jag hade visst räknat fel om hur jag har gått upp i vikt, så underhela nu graviditeten har jag gått upp 4 kg ! jag tycker sjlv att jag börjar bli tjockare & tjockare,som tex mitt ANSIKTE ! blivit så tjockt ! men jag står ut ändå,bara träna allt lite senare sen när lillen kommit ut :)
Det har inte hänt så mycket faktigst klippte älsklingens hår idag,hoppas de blev bra?(A).
Imorgon vet jag inte vad som händer? NÅGON SOM VET(a).kanske träffa martin får la se :) jag hoppas de jallfall,annars vill ngn hitta på ngt? :)..så SKRIIIIIIIIIIIIV:fjag & bebismage ;D

RSS 2.0