Dagarna bara går

älsklingen som har fixat;Dså här blev väggen,eller den tapeten
Idag så blev det "NÄSTAN"färdigt i rummet hah:D , målat och tapiserat(stavning) sen imorgon så ska hylla upp och lite annat på den vita väggen:).så jag tar bild när det är färdigt :)..förmodligen imorgon..
jag längtar bara såå efter våran lilla bebis ! min &älsklingens ! jag hoppas tiden snart ska gå fortare ! så den lilla kommer ut :D..jag tror ungefär 95% på att de blir en kille,och det vet jag inte varför ! .bara känns så (A)..jg har tagit bilder & så i dag men tyvär är jag såå lat att jag just nu inte orkar hämta kameran som jag TROr är i köket ahha !:D..så jag slänger säkert upp kanske ngr i morgon:)..

jaa:D

Äntligeen :) . beställde jag hårförläning och syrran skulle betala :D !.snällt va ? .hon sa ta det som en present :)!!:D..bild på håret finns på bdb;aggelitoo..
Sen fick jag massa gratis erbjudande till nyfödd bebis !:D..så klart tog jag de :)..från två olika sider från den ena fick jag

Boken om dig är ett unikt babyalbum och en fin minnesbok där kan du skriva både från graviditeten och de första åren. Stort utrymme för bilder och plats för minnessaker.

En liten prins det är en liten greppvänlig kartongbok med enkel text och fina illustrationer.

Ett härligt mjukt hjärta i velour som bl.a. kan hänga i vagnen.

Handboken Lek & lär tillsammans är en handbok i 4-färg för föräldrar – fylld av lekar, tips och idéer. Antal sidor: 128. Format: 26,5 x 20,0 cm.

Paket med 6 dubbelvikta kort och kuvert att använda för att informera vänner om födseln eller som tackkort. och fick endas betala portot :) för 39 kr! BILLIGT ! :)
och från den andra sidan fick jag =

12 st Pampers New Baby Blöjor (inkl. DVD + bok)
15-pack Pampers Sensitive Tvättservetter.
Haklapp från Fisher Price
Angelcare Blöjhink från International Refills Company Ltd
Amningsinlägg från Pigeon
Tidning Vänta Barn från Vi Föräldrar
Information från Go'boken
Lactacyd Intimate Care 50 ml + Female Kit
Urvalet kan variera.
och det betalar jag ochså bara portot vet inte hur mkt de e men inte så mkt e de inte (A). man får ju passa påå :) !

och antagligen HAAH så blir mitt rum NÄSTAN färdigt imorgon :)

under TYP dom senaste dagarn:P


Jag har skrivit på bdb om lite vad som har hänt så läs där ! AGGELITOO ..
jag kan berätta annars lite här !..
som sagt färgade jag håret brunt,och hade kvar slingor allt såg bara fint ut när de va blött ! sen efter så såg jag att slingorna typ blev gröna ngt konstiga, så älsklingen färgade håret Mörkt brunt på mig i går och allt ser bara Fint ut !:) nöjd med håret ! ngn som vet vart man kan köpa BRA hårförläning?..och jag skrev om mitt rum med som görs ordning & allt..blir antagligen färdig till helgen .) ! . LÄNGTAAR ! . och bilden tog jag precis när håret hade torkat så det syns inte så mkt .. det va innan jag färgade de nu till mörkt brunt ! .Är nu i vecka 22+1 med bebben !:)

BRUNETT ^^

så blev håret :P har även kvar blonda slingor sen jag hade blondt :Pså blev håret,ändå blött men hoppas de blev bra :)..Har inte srkivit här på ngr dagar tror jag (A) haah..för jag inte orkat och syrrans man har målat rummet så kan inte sitta här inne:P..och snart flyttar vi datan ut ur mitt rum,för andra väggen ska ochså tapeseras :)..vi köpte skit fina tapteter till mitt rum som jag förkalrat på bdb !:) . Lägger in en bild kanske imorgon på tapeten :) ! . nu ska jag kolla på topmodell sen andra avenyn,hajsvejs !:)

ÅÅÅÅÅHHH !

ASSÅ SÅ JWLA TRÖTT PÅ VISSA PERSONER ASSÅ !!! :@ , OCH ATT ALLA SKA KOMMENTERA ÄR DU GRAVID?.ÄR DU INTE FÖR UNG?VAD TÄNKTE DU? HUR SKA DU KLARA AV DE? OCH MASSA SÅN SKIT ASSÅ SNÄLLA SLUTA SKRIV SÅNT! . ANTAGLIGEN ÄR NI BARA AVENSJUKA ELR NGT JWLA SKIT ASSSÅ ! . NÄR NI SJLÄVA ÄR GRAVIDA & SKA FÅ BARN TROR JAG NI FÖRSTÅR SJLVA HUR DE E ! . OCH DÅ KAN NI SÄKERT KÄNNA PÅ HUR DE KÄNNS NÄR ANDRA KOOMMTERARE ER , MED MASSA JWLA DUMMA FRÅGOR ! JAG GÖR SOM JAG VILL, INTE SOM NI VILL ! . NI SOM TKR DE E DUMT ATT BLI GRAVID NÄR MAN E UNDER 20 ELR VA FAN DE E FÖR ÅLDER NI TKR SÅ KOMMENTERA INTE SÅ ENKELT E DE HÅLL DE FÖR ER SJLÄVA ! SÅ ENKELT ÄR DET! FÖRESTEN BARA FÖR ATT MAN KANSKE E ÖVER 20 ELR ÄLDRE BETYDER DE INTE HELLER ATT DOM E BÄTTRE MAMMOR ELR FÖRÄLDRAR ! VAD FAN SPELAR ÅLDREN FÖR ROLL?INGET ! . MAN KAN ALLTID SKAFFA UTBILDNING FÖRR ELLER SENARE ! . SÅ SLUTA KOMMENTERA MASSA JWLA  SKIT ! . OCH ÖNSKA MIG LYCKA TILL I STÄLLET !!!! HAAHH..

Idag !

VAD SKA JAG GÖRA MED DEE ! HAHAHA..hatar de !Idag har jag inte gjort så mkt ! vaknade vid 2 ngn gång och har bara nästan suttit hemma! .Finns ju nästan ingetiing att göra längre nu när alla går i skolan och jag sitter hemma!. haha..(A)
syrran va här idag med ! fick Mammabyxor,tröja där de står Bebis ! och babysitter och lite till spjälsängen. sen fick jag med amningskupor elr ngt e de så det inte blir så blött sen i Bhn elr hur man ska förklara ! det är typ ngt slags skydd:) ! fick över en hel kasse full med sånna :)
sen nu funderar jag ochså över hur jag ska göra med mitt HÅR ! hatar de verkligen !!!! . vet inte om jag ska lägga i bruna slingor elr vad ja ska göra medde! FÖRSLAGG?:dtryck på bilden så blir den större !bebis :D

längtar & längtar

Jag längtar så mkt tills den lilla kommer ut ! . fast jag tkr dagarna går snabbt men vill ändå ha den lilla i famnen & mysa:). fast jag klarar mig säkert med den långa väntan ! . Ungefär 4 MÅNADER  ! . den e ju beräknad den 27maj ! . fast den kan ju komma antagligen 2 veckor tidigare elr 2 veckor senare ! :)..så man får ju se ! ..
Kunde inte sova igår kväll för den bara sparkade hela tiden :) ! underbart är det.. Tror det blir en liten buse :)..

Va med älsklingen en liten stund idag:( ! . saknar honom redan<3 ! .älskardig

HJÄLPPP!!.

JAG BEHÖVER HJÄLPP , VILL SKAFFA HÅRFÖRLÄNING..MEN VILKEN?.OCH JAG VET ITE OM JAG SKA FÄRGA HÅRET BRUNT?..SEN BEHÖVER JAG HJÄLP OM NGN KUNDE SÄTTA DIT DET OCH KLIPPAA ! ..

Svar till ngn ELIN

aa jag är ung och gravid..är 16 år.blev gravid när jag va 15! . Jag vet att jag har hela livet framför mig.. Men ändå vad gör de då att skaffa en liten?..jag kan skaffa utbildning och sånt när den e 1 år och går på dagis.. Jag är inte en sån person som Dricker varje helg och skit som måste ha de kul. Jag är stolt gravid.. När du blir gravid lär du nog förstå själv hur det är..

Undrar lite grejs

Det är så att jag äter knappast ngt..har inte gjort de nu på typ ngn vecka..fast tryckt i mig mat ändå..så jag hoppas de blir bättre.. Tänker ju på den lilla,vill inte att ngt ska bli fel elr att de ska  hända ngt:( . idag har jag inte gjort så mkt ! . väntar på att älsklingen ska VAKNA !! han sover än..

Under dom senaste dagarna.

Dom senaste dagarna har jag bara vart med älsklingen (A). df har jag inte hunnit skriva ngt här!
vi har haft de mysigt:)..Saknar honom redan,han åkte hem idag:(
Det va ngn gång under helgen med så fick jag babygym till bebben av syrran(A)!..lite tidigt haa.men vad gör de?.
Sen nästa vecka så blir de att köpa barnvagn,säng,badbalja.elr hur man stavar!.Vi passar på nu!.Köper de av en kompis och det är ingetiing fel med ngt av det!.så vi sparar massa av pengar på de!.det är ju 4månader typ var tills den lilla kommer! men vi passar på nu & köper grejer medans vi har till den. kanske tidigt?men what ever:), Finns inte så mkt kvar sen att köpa till den!..Vi kommer få massa saker redan.så de blir ju bra de med!.men vi lär ändå köpa massa sen  ochså så klart!
Jobbigt nu när det läcker i brösten som bara den!!!..men jag ska få sånna skydd som man kan ha i Bh av min syster, MASSA över 100 st elr mer..Som hon hade fått! .Helt nytt så de bli ju bra de med :)!..
 Ni kan fråga,frågor med!.bara skicka till mig, ni kan vara anonyma med ! .

DESIGNEN HÅLLER ÄLSKLINGEN PÅ ATT FIXA SÅ DEN E INTE FÄRDIG ÄN!!

Dagens

hahah Fixade håret i dag elr fixade &fixade:p.fullt med hårspray så de verkligen blev fluffigt:P  tryck på bilden om ni vill se den större:D
Idag  har jag inte gjort så mkt:P..Gick till stan med rebecca, vi hade ingetiing att göra så vi gick dit och ggick runt:).
sen åkte vi buss hem(A).jobbigt nu när jag börjar få ont i ryggen och de:/men det börjar gå över.Har inte lika ont längre!.
haha idag kollade jag elr räknade ut hur länge jag och martin vart tsm , vi trodde det skulle bli ett år denna månaden !.men det blir inte fören nästa månad haha!:).gulligt(A)..räknat en månad mer .

Och just nu väntar jag på att älsklingen ska komma!.Han är verkligen SEEEG!.
dagens klädsel; lång tunika,hitta i mammas skåp:) och leggjeans;p

Skaffat blogg

Bild på bebisen :) ! , det va i ungefär vecka 15 när jag gjorde ultraljud !
Nu så har jag skaffat blogg för första gången;P.Inte lite efter? haha!
ska se hur det här går om jag skriver här varje dag elr om det blir då& då.
Kommer säkert skriva om graviditeten och hur de går:)
På den bilden va jag på ultraljud när jag va i vecka 15 och nu är jag i 20+2" asså gått fulla 20 veckor och plus två dagar" haha tror jag det är (A)! .

RSS 2.0