Anonym

Svar till ANONYM- Jag går inte i någon skola nu...

LÅSER BLOGGEN !

jAPP BLIR SÅ ATT MAN NOG LÅSER BLOGGEN I MORGON ! SÅ VET JAG VILKA SOM LÄSER MED OM JAG GER LÖSERNORDET BLANDANNAT ! :) JAG FINNS PÅ FACEBOOK MED .

kärleksrelation

Har ni tänkt på det att nätet kan förstöra er kärleksrelation !!
Mannen/kvinnan kan bli svartsjuka över en sån liten sak och det hela kan förstöras,och man kan missförstå varandra som kan göra de hela värre. Det finns så mycket som kan förstöra !
Men umgås ni inte hellre med er partner än sitter vid datan? när hon/han är hemma.
Fast nu förtiden kan man ju tex gå in på facebook på mobilen och massa annat som gör att vissa är hellre inne på sina sider då när dom tex jobbar m.m ,det kan ju även göra att killen/tjejen börjar undra varför den aldrig kan visa med vad den gör. Man behöver ju inte sitta vid internet hela tden tkr jag. vet att jag säger lite emot mig nu men tänk efter. Det är mestadels kvinnan som visar vad man gör på internet , om man skrver med någon osv.
Förstår inte varför männen drar sig lte i från det, men meen..

Har ni något?

Har ni något ni måste göra innan ni kan somna ? Som jag tex när jag ligger och sover jag kan inte sova på kudden längre utav jag har den ovanför huvudet så kudden lutar mot sänggavlen. Vet att det låter konstigt men det är så jag sover just nu och gjort ett bra tag sen jag träffa älsklingeeen , varför jag sover så vet jag inte haha:P, sen att har de blivit att jag måste ibland sova under älsklingens täcke annars kan jag ej sovaa:P !

Så är det något ni måste göra?


Tråkigt väder !

usch vad tråkigt väder det är ! bara regnar hela tiden:( som tur är älsklingen på vägg hem !
Jag la gabriel innan och hörde han ropa på mig från sovrummet , jag gick in och lade mig breve han i sin säng haha sen efter en stund somna han,hur myysigt som helst :).
Idag ska vi åka och handla , det är någon som längtat så är det gabriel, han vill åka bil hela tiden och en sån bil vagn i affären. Vi får väl se vad dagen har att bjuda på.

Sjukhuset

Igår så fick gabriel smaka chocklad med nötter i men efter ett tag börja han hosta och svårt och andas sen såg vi att hans mandlar blivit större ! så fick ringa först till sjukuppsrådgivningen och dom bad oss ringa ambulans och det gjorde vi så igår fick gabriel första gången och jag åka ambulans. Gabriel fick ett lejon inne i ambulansen ! Rebecca hängde även med i ambulansen hehe , snällt !.
Älsklingen jobbade så han kunde ju inte skjutsa , lite svårt när man jobbar utanför borås.
Men han kom ändå så fort han kunde,guldvärd !
Sen när älsklingen kommit och hämtat oss så efter en stund hemma så skulle det bytas blöja på gabriel men lät han vara nakis lite o de gillar han. Han sa helt plötsligt att han var kissi då sa älsklingen till gabriel ska du på toa tror jag han sa något, jag tog gabriel och satte han på sin ring på toa och bad han trycka lite det gjorde babe även med så kissa han lite :) glad glad och vi gav han massa beröm. Så ska ta av han blöjan när han kommit hem från affären med sin moster !


Mvc

Idag va jag o älsklingen på mvc, de var ju bara inskrivning och så.
Barnmorskan tog stick i fingret och sånt men allt såg bara bra ut !.
Vi har även fått tid till ultraljud :) läääängtaaaaaaar !!.

Orkar inte

Jag har varit så trött under denna graviditet , den är ju inte över än. Men så här trött kommer jaq inte ihåg att jag var när jag väntade gabriel. Jag hade mycket mer ork som tex sminka siig m.m. Nu orkar jag inte , går kring i mjukis o linne och uppsatt hår.Kanske är det en liten tjej i magen som tar allt ;). man vet ju aldrig hhaah.

Äntligen börjar allt vända sig :) på fredag ska jag,älsklingen och gabriel kolla på en sak, och jag hoppas det är BRAAA ! :).  Allt går framåt , happy haaappy !.

Vad ska jag skriva mer om? kom med tips? Kanske frågestund?


Tisdag

Bebis vecka 9 plus 2 var de dåDär var jag i vecka 9+2 nu är jag i vecka 10+4.
Undra  om denna graviditet går snabbare än den första?.
Jag har haft mycke sammandragningar,mycket mer än vad jag hade med gabriel.
Men det sägs ju att man får ondare nästa graviditet ! Men det är bara att stå ut man får ju något underbart utav det :) !.

fredag

I dag är det fredag,inte så mycket som händer utan Gabriel ska till sin pappa i dag.då ska jag passa på att plugga matte så jag klarar provet. Jag vill gärna ha ett g så har jag alla betyg :).så nästa år är det bara söka in direkt till skolan :). Får ju bebisen antingen i februari eller mars.sen ska jag börja skolan så Får älskling vara lite pappa ledig ! Får se vad helgen har att erbjuda mer än plugga. Finns de någon gullig som skulle kunna fixa min header?:)

Igår

Igår var jag på mvc. jag skulle bara ta ett blodprov för graviditets diabetes, det är så att dom har kommit på något nytt angående det så jag hoppas inte jag behöver dricka sån äcklig blask sen haha. Hon kolla även mitt sockervärde/blodvärde och det så bara bra ut! Gabriel växer som han ska ! Han pratar i meningar och gjort det i ett bra tag!

Gabriel ska få ett syskon

Ni som inte visste så är jag gravid igen :), I dag var jag på mvc tog bara blodprov och allt såg fint ut . Nu ska jag och Gabriel till stadsparken .vi ska träffa Jennifer och alva.

RSS 2.0