vilka är ni ?

vilka är ni ? eller har jag er alla på fb som läser min blogg ? ska jag lägga ut mag bilder? är inne i redan vecka 30 ungefär 10 veckor kvar innan bebis är beräknad . snälla kan någon fixa min header? skulle bli roligare att blogga!

bm

idag har jag varit hos mamma en sväng på morgonen för Babe var och tatuera sig.lite senare kom han och hämta mig så åkte vi till mvc ,s f måttet låg på 27 och hjärtljuden låg på 150. allt såg som tur bra ut förutom mitt järn men det ska jag ordna så det blir bättre för klarar inte av så som jag mår ! killen är i väg igen och ska fylla i mer på tatueringen sen när han kommer hem igen blir de göra sligor igen :)

mvc

I morgon blir det äntligen mvc ! Längtat! Höra bebisens hjärtljud m.m . Måste fråga min barnm om varför jag alltid blir yr om jag står upp en stund och att det känns som någon sitter på mina axlar hela tiden.:-\.har någon haft samma? älsklingen ska även tatuera sig i morgon,förbereda för bebis ;-).mysigt. Vill själv tatuera mig men det får vänta tills bebis kommit ut. Min andra älskling Gabriel ska vara hos sin pappa över helgen. Saknar Gabriel redan fast han är på dagis. Jag åker en bra bit på morgonen med Gabriel till dagis,vi ska kolla nytt dagis till Gabriel som är närmare,jag hoppas vi hittar något bra!för Gabriel trivs så bra på sitt dagis nu men vi får se. Gabriel gick först hel tid på dagis för jag plugga,men sen jag sluta så gick han bara 3 timmar varje dag. Men dom andra till slut så att man kunde gå 5 timmar 3 gånger i veckan och det tycker jag är mycket bättre än 3 timmar varje dag.

förlossningen . m.m

det har hänt en hel del då jag inte bloggat. vi har varit på vårdcentralen med Gabriel och tagit prover för han hostat under en lång tid. vi fick reda på att han är allergisk mot pollen och björk,han hade även 2 infektioner i halsen som han fick pencenlin. älsklingen fått operera sig så vi varit en hel del på sjukhuset. sen har vi varit för mig på med på förlossningen för jag hade värkar men som tur gick dom över så jag inte behövde ligga kvar över natten. jag fick göra ett vaginalt ultraljud och älsklingen var med ! vi fick inte se så mycket som vi hade hoppats på.men vad min barnm sagt så ska vi få göra ett till ultraljud lite senare för se vad den ungefär kommer väga när den kommer ut. det har varit en hel del spring på sjukhuset,och nu hoppa vi på inte fler besök än bara det åter besöket som älskling ska göra. jag är inne i vecka 29 nu och på fredag ska vi till mvc . hoppas även hitta någon snäll som kan fixa min header.

kan

kan någon fixa min headeR?

RSS 2.0