;just dt

just de har nog glömt berätta att den 20e okt så var vi på mvc och fick lyssna på bebisens hjärtatljud och dom låg omkring 140-150 har jag för mig! mysigt var de. och det tyckte så klart älskling med. vi har en livlig bebis i min mage. snart ska vi dit igen så ska jag ta glukostest för se så jag inte har graviditets diabetes,samt bli.r det en vanlig kontroll. inte har man hört av något mer från den personen som skrev så om Henri ,glad över det. finns sånt folk som verkligen är svartsjuka och vill förstöra så mycket.

hmmm

Hur kan du äns lita på Henri, han har vart otrogen mot dig. Han har gjort en tjej gravid tvingat henne att göra abort att du inte skulle få reda på det, sen fick hon miss fall för de va hans önskan, annars skulle han ha barn idag med en annan tjej, så lite inte på Henri när han säger att han inte vart otrogen mot dig för det har han.. Detta är en troligen någon som vill förstöra för oss eller?kanske någon som är avundsjuk ! Låter lite konstigt tycker mjo när man läser det, tydligen tvingas ju han till honom göra abort ?men sen i stället fick hon tydligen missfall för det var de han önska ? Jag själv tycker inte det låter rimligt.. Och hur kan du veta det ?är du tjejen som tydligen fick missfall? Eller Varför skulle en kompis till den personen skvallra om sin kompis ? När hände det då ? Hm vi har ju typ varit med varandra varje dag i nästan 2år .

du som skrev om Henri

Du som skrev det angående Henri. Du kan väl kontakta mig i stället ? Eller skriva på min mejl . Och du som skrev bor ju typ i fritsla.

lägga till

Glömde även berätta när vi fick se bebis i magen så fick vi första gången med höra dens hjärtljud och de låg mellan 140~160! Det var underbart! Har även gått upp 2kg sen inskrivningen ! Vi har tid den 20 på mvc igen :-). Snart fyller jag år med,känns inte riktigt så haha! Denna helg är Gabriel hos sin pappa,så får se vad jag o älsklingen ska göra! Vi ska iallafall nog fixa i lägenheten hehe.

Ultraljuud


Igår va jag o älsklingen på ultraljud,äntligen!! Skulle varit där denv 30sep igentligen men fick samtal samma dag om att maskinerna hade gått sönder :( men som tur fick vi en tid snabbt!
Den växer som den ska och var en rikigt livlig krabrat! Först låg bebis med fötterna uppe vid huvudet så jag fick hoppa lite upp och ner i sängen så den räta ut sig lite om man säger så! och de funka.
Vi fick 4 bilder på den lilla :). Jag tror det är en pojk men vi får väl se :).
Pyret är beräknat den 3/3-2012.
Älsklingen var hur glad som helst över att få se lilla livet i min mage och de var även jag!. Går ju inte beskriva med ord hur de känns !.men jag är glad hur som helst att pyret är FRISKT!

RSS 2.0