mvc

hej hej det var ett tag sen jag skrev exakt en vecka sen för vara exakt haha. igår hängde min systers barn med till mvc , hjärtljuden låg på 147 och sf måttet 35 har jag för mig. i slutet av graviditeten med Gabriel hade jag sf måttet på 32 eller 33 så jag är större nu än vad jag var då haha. veckorna går och jag är inne i vecka 36,tiden har gått otroligt fort denna gången. hela familjen längtar efter bebis ! Gabriel pratar ofta om bebisen bara massa positivt :-D. just det jag har även gått upp 11kg! hela graviditeten med Gabriel gick jag upp 12 till 13kg .

mvc

I dag har jag varit på mvc , älsklingen kunde inte hänga med denna gången.men det gör inget man måste ju jobba också .Hehe. Rebecka hängde med denna gången och allt såg bra ut. 130hjärtljud och 32sf mått . Blev lite förvånad över att hjärtljuden var så lågaför dom typ alltid legat på 140-150.men bebis sov nog förmodligen. I morgon ska jag in igen för jag ska ta bara blodprov. Men tur att allt ser bra ut och att de växer som de ska.

fredag

Senare i dag ska vi äntligen åka hem. Vi har sovit hos min mamma sen i måndags Hehe. Vi har precis ätit lite frukost och Gabriel kör just nu runt med sin traktor. Vi får väl se vad helgen har att erbjuda på. Endast 43 dagar kvar till bf :-D. Längtar det gör vi som tusan. Men bebis väljer ju själv lite när den vill titta ut,kan hända 14dagar tidigare eller 14dagar senare,det är ju vad man brukar säga.

såå

Kort efter jag skrev här fick jag samtalet. Vet inte riktigt hur jag ska skriva det här för inte avslöja något.så ni får nog vänta och se,kan säga att det inte är så lång tid kvar hihi. På måndag blir det mvc och även tisdag Hehe.

väntar ...

Jag väntar och väntar på samtal,jag hoppas de kommer i dag! Är så nervös med Hehe.

vill ha

Jag vill gärna ha en ny header! Är det verkligen ingen som kan fixa ? Dagis ringde i morse och frågade om det gick bra och ha Gabriel hemma i dag för det går visst magsjuka där ! Och dom tänkte även på mig som är typ höggravid haha. Tycker det är bra att dom ringde. Så Gabriel fick så klart stanna hemma och så blir de även imorgon ! .så undra vad vi ska hitta på,älsklingen slutar ju så sent men vi får se vad dagen har att erbjuda ! Jag är ivrig vill ha de samtalet nu nu nu nu ! Men får de helt enkelt i morgon eller fredag.så mycket tankar om kring de så det inte är sant! Erika Björkman,kom tillbaka till fb :-D

helgen

I fredags så var vi på besök hos bm. Vi fick reda på svaren om min lever och sånt men allt såg fint ut. Jag fick ta de provet för jag har fått klåda överallt. Min bm pratade med en läkare på förlossningen och den läkaren ville träffa mig innan den skrev ut något nytt recept. Så på lördagen åkte vi in fick sitta med ctgn och allt såg fint ut i Chen. Dom sa inte mycket var allmänt otrevliga tyckte vi. Fick ta ytterligare ett blod prov till som dom skulle skicka iväg. Och den ena barnm sa att den andra läkaren sa att vi inte hade behövt åka in för de finns tydligen inget man kan göra åt de än att bara stå ut. Den bm sa att hon skulle prata med en annan läkare sen och hon ringde upp och hade skrivit ut nya medicin, lergigan. Och om dom inte heller skulle hjälpa skulle jag prata med min bm. Så nu är de vänta lite och se. Står verkligen inte ut med klådan . Men i fredags så låg sf måttet på 31 och hjärtljuden 148~150 Hehe.

32plus 5


mvc

I tisdags så var jag en snabb sväng hos min bm och tog blodprov för levern ! Det kliar så överallt på kroppen så dom ska kolla om jag har graviditets klåda. Fick utskriven tavegyl men tycker inte de hjälper något och att de typ bara förvärras. I dag så ska vi dit igen ,fast det är en vanlig kontroll och nu hoppas vi får reda på proverna.det är ju även fredag den 13i dag. Älsklingen är och tatuerar sig igen så nu är jag hos mamma Hehe. Jag skulle gärna vilja ha hjälp med en header! Någon som kan ?

undra .. .

Undra om man ska göra ett sista försök till att blogga? Eller att man slutar helt.

förlossningen igen

igår var jag och älsklingen igen på förlossningen för jag haft sanna sammandragningar typ hela helgen. så vi var där dom satte på ctg och hade samman dragningar, och fick göra vaginalt ultra ljud igen.men allt såg bara bra ut. älskligen åkte nyss till jobbet för han var hemma för se så inte sammandragningarna blev värre men dom är fortfarande likaDana hoppar upp och ner.men vi får väl vänta och se. undra om de tränar för förlossningen eller om de håller på sättas igång. men vi får se och hoppas på det bästa ! för om den skulle komma nu så skulle den klara sig.

RSS 2.0