föresten...

föresten ni som inte brytt er förut ska fan inte komma nu och börja bry er eller efter den lilla är född. för jag vet vilka ni är och det tror jag själva ni vet. det är ni själva som har valt det och har behöver inte er, kommer snart få en liten familj och jag har andra rikiga vänner som går att lita på och sviker inte än bara för att man är gravid eller som väntar hellre tills att den kommer ut och då försöker få kontakt med mig , aldrig i livet ni kan fan redan dra åt h'elv'te.


jag har redan varit med nästa om det jag velat vara med under den tiden jag inte varit gravid, och jag vet sjläv att jag gjort en massa dumt förut,asså inte när jag varit gravid.. och jag är glad över att det är verkligen över så ni som säger med att , typ har inte ni gravida i så ung ålder förstört erat ungdomsliv+ jag har inte det, jag tkr jag redan varit med om de mesta och är verkligen glad över att det är över. och vi har tid för att vara med vänner och man behöver inte heller festa varje helg som vissa personer gör. klart man kommer sakna vissa grejer men ändå , det kan man ändå göra när man har en liten familj, och om jag vet att jag vill ha lite ensam tid senare med martin vi säger några timmar kanske en dag så vet jag att jag alltid kommer ha ngn som kan ställa upp. så sluta klaga och hitta på massa saker ni inte äns vet om än, vi har alla möjliga sätt att klara av allt, och vi har inte förstört VÅRAT UNGDOMSLIV..

Kommentarer
Postat av: Ida Ohlsson

Jag håller verkligen med dig! Man förstör inte sitt liv för att man får barn. Herregud. Det är bara skitsnack att man förstör sitt tonårsliv. Vem fan vill leva som en tonåring egentligen? Det var ju den jobbigaste tiden jag upplevt än så länge. Stå på dig, du kommer bli en bra mamma :)

2009-04-15 @ 22:20:44
URL: http://feliscatus.blogg.se/
Postat av: Ida Ohlsson

Sv: Nej, jag har inga barn ännu, men snart så :) Tar studenten till sommaren, så vi får se vad som händer efter det ;)

2009-04-16 @ 08:10:32
URL: http://feliscatus.blogg.se/
Postat av: Wendelaa

känner igen det!!

En massa personer har börjat bli väldigt "trevliga" mot en bara för att man är gravid.

"åh bebis mage"

"Känna, prata med bebis"Asså man vill ha vännerna man hade innan, dom som inte var där för " bebisen och magen" utan för en själv!Love you blogg

2009-04-16 @ 09:26:22
URL: http://ho0mii3z.blogg.se/
Postat av: Ida Ohlsson

Jo, det är jag med på. Det är så dåligt av vänner som sticker när man väntar barn och har fått barnet. Och det är dåligt av de vänner som lämnat en, som kommer tillbaka när man fått barnet och ska gulla och hålla på.. "åh vad söt hon/han är, aaaw" och så..

2009-04-16 @ 16:13:48
URL: http://feliscatus.blogg.se/
Postat av: Okana

Besök gärna min blogg och lämna kommentar på inlägget "Svårt att bestämma sig ... hmmm..."http://zlatnaribica.blogg.se

2009-04-16 @ 16:20:01
URL: http://zlatnaribica.blogg.se/
Postat av: Wendelaa

de är ingen fara.

Jag ville bara så gärna komentera ditt inlägg för de är just så som jag känner, vi delar en åsikt där väldigt starkt.Jag är ju också ung mamma, och önskar dig all lycka till, Jag komemr glida in fler gånger olämna tass avtryck..hej

Wendela

2009-04-16 @ 16:55:39
URL: http://ho0mii3z.blogg.se/
Postat av: S.J

Hej (:

Nu har jag varit inne på din blogg ett flertal gånger. Och jag läser mycket gravid bloggar.Jag har inte själv barn, jag väntar fortfarande på den rätte. Grejen är den att jag känner en del i min vänner krets som fått barn och det är precis likadant där, för dem. Många säger att det är folk som lämnar för att sedan komma tillbaka då barnet kommit. Jag har läst varenda en av ditt inlägg och jag ser på dig att du är verkligen redo för att bli mamma, och stå på dig!Dem som skriver sådant elakt, dem kan dra. Dem är inte värda ett skit. Tar dem så illa upp så kan dem ju strunta i att läsa bloggen!Men stå på dig, kvinna! (:

Verkligen en uberfin blogg måste jag säga.

Lycka till i framtiden med din lilla familj (:Hälsningar S.J

2009-04-16 @ 20:04:13
URL: http://lahjavero.blogg.se/
Postat av: Erika - Miliams mamma (snart 2 barns mamma)

Användarnamn: milleLösen: erika91Ge inte ut det till någon om någon frågar efter det :)

2009-04-27 @ 15:45:05
URL: http://eriikabjoorkman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0