FRÅGESTUND

NU BLIRE FRÅGESTUND SÅ FRÅGA PÅ :=) SVARAR PÅ ALLT.

vet

vet ingeting längre.
jag funderar på om det är rätt beslut eler inte om jag ska göra det eller inte.
Det känns bara jobbigt när jag ser eler hör det. skitsamma:P.hahaa onöridgt inlägg;P
snart blire sjuukhuset

stan/knalle

REdan fixat mig och ska snart åka till stan och knalle med mamma och syrran sen efter det ska jag hämta gabriel hos sin pappa. Saknar min prins jätte mkt!<3 , men jag uppdaterar säkert senare :)

sjuhkuset

Idag har man inte gjort så mkt , varit på sjukhuset idag igen. Fick denna gång bada i olja grejs och sen sola! jga hoppas verkligen att det blir bättre snart orkar inte med att det alltid ska klia på kroppen. fast jag vet ju vad det heter nu så. Hoppas verkligen att badet och solningen och smörjadet att de ska bli bättre.
Snart så ska jag äta. och nybakat bröd göttemos:)


Tkr om dig <3

dåligt ännu en gång

jag bir visst dåligare och dåligare på att blogga märker jag !

I fredags så discobowla jag,henri,syrran och hennes kille och de va skoj :) måste göras om!
Efter vi bowlat så gick jag och henri och käka kinamat sen hem till han, mysigt :)..
dagen efter så åkte vi hem till mig! Gabriel kom hem på lördagen och senare på lördags kvällen undra syrran om jag och henri ville komma hem till henne  hon va me hennes kille då med och gabriel sov redan då och mamma va hemma! där hade vi det skoj med.
Annars det har la inte hänt så mkt :) åkte till mc donlas igår och käka där me henri sen åkte vi hem till mig myste :)mysigt..

i måndags så vaccinerade jga mig ändå mot influensan och gabriel gjorde det i dag på bvc :) Han vägde 7830 g tror jag och va 69cm lång:)

kan berätta lite vad han kan,
jorrla elr hur man stavar , MKT
sen rulla runt
sitta själv
byta leksak från hand till hand
le,skratta
ja han kan massa kommer ju nytt varje dag :)
det är va ja kom på nu haha.

Nu strax ska jag hoppa in i duschen och duscha . vi hörs :)

hmm

Vakna vid 12 idag av att mamma väckte mig och sa att hon ringt och beställt de med bowling! glömt och berätta kanske att jag,henri,anna-karin"syster" och kanske hennes kille ska discobowla idag skoj :) efter det så ska jag och henri kanske ut och äta vet ej om min syster ska med än men vi får se de sen istället! *
Jag har redan hunit duscha äta och tvättat löshåret ska snart blåsa det med och kanske platta eller locka de får vi se! senare ska vi till kalas , min systers barn fyller år. Så ska vara där en stund sen måste hem och snabbt fixa mig och allt. 
Funderar på faktist på att vaccinera mig men är fortfarande osäker..
men men vi hörs :)

julkappar

Hej igen xD , Inte hänt så mycket under dom senaste dagarna, igår jag mamma syrran och gabriel i stan/knalle åt åp mc donlas occh köpte lite , gabriel va hur snäll som helst som vanligt:) . Efter vi varit där kom martin och hämta gabriel så han är hos sin pappa nu så ska stanna där någon dag !
Va i stan idag med mamma fixade lite med föräkringskassan och köpte puder och 2 julklappar till gabriel men säger inte vad än, ni får vänta och se tills jul då kommer de fullt me bilder. Och snart ska vi äta kyckling och massa mums som ska in i ugnen. Så ska fixa lite och sånt strax så jag ska försökta förbättra mig med bloggandet , men är med en typ varje dag så sitter inte mkt på datan längre ! men hinner jag så hinner jag :=

FRÅGESTUND

NU BLIRE FRÅGESTUND SÅ PASSA PÅ ATT FRÅGA ! HELST SÅNNA SOM HAR BLOGG SVARAR JAG PÅ..

dåligt

Mjo jag har märkt de själv att det varit dåligt uppdaterat här men som sagt har jag inte velat sitta och blogga när jag är med en (A) och de har jag varit ganska länge nu, som sagt jag har ett privatliv med än bloggen;)..
Idag kommer gabriel hem jallfall(A) saknat han. Han har varit hos sin pappa.
Imorgon ska jag tilll sjukhuset som vanligt och bara bada nu eftersom vi va där förra veckan så fick jag pencelin igen för en grej på läppen hade börjat komma upp så df får jag inte bada så länge jag har pencelin, jallfall inte i de badet men hemma får jag..
Iveckan blire åka till max ,mums:) och handla julklappar och sånt.
som sagt ska jag försöka bättra mig men kan inte lova något, eller kanske ska lägga ner?

Svininfluensa

http://www.cmef.eu/pdf/jk.pdf    IN DÄR OCH LÄS ! DÄRFÖR TÄNKER JAG INTE TA VACCINET NU LÄNGRE !..

imorgon

Jag kommer uppdatera mer imorgon för nu hinner jag inte ska duscha sen städa lite :)

-1

just de glömde berätta haha har visst gått ner 1 kg :) glad haha.
när jag va gravid  gick jag ypp  11-12 kg gick gått ner alla kg plus yttligare 3 kg nu :) glad att de går åt ett bra håll :).. vill helst gå ner 3 till 4 kg till sen är jag nöjd fast jag är idealvikt nu haha:D ! men vi får se :)

hos sin pappa

Vill bara börja säga en sak,många som frågar om jag oc gabriels pappa är fortfarande tsm.
Svar på de, nej det är vi inte längre vi gjorde slut i augusti och varför har ni inte med och göra :)..


men men igår va jag på sjukhuset , denna gången solade jag bara för kunde inte bada för min mens har inte gått över än haft den mer än i 14 dagar:S, använder mini piller kanske de som gör de? orkar verkligen inte ha de så länge:S..
Efter sjukhuset åkte jag och mamma ner till stan till lindex och hämta ut op and go packetet elr hur de stavas och det innehöll, 2 krämer , strumpor, boll , våtservetter, bindor, haklappar , blöjor . vet inte om det va något mer men men .
Sen har jag bara varit med en kompis.... Och gabriel åkte tills sin pappa igår och kommer hem imorgon. saknar honom<3

och ännu en gång blire sjukhuset imorgon igen, så hoppas min mens tar slut idag så ja kan bada imorgon behöver de så inte skiten kommer tillbaka på kroppen igen!..


FÖRÄNDRING?


RSS 2.0