bdb upptaderad

så jag lägger bara in en bild här,på gabriel,för har jag in alla andra på BDB så bli vän där , angelicalundgre.


Förlossningsberättelse

Den 22maj kl 06.00 på morgonen va vi där på sjukhuset,vi möttes av en barnmorska hon visade oss ett rum och hon kom med kläder till mig och martin så vi bytte om till det. Sen efter det så kom det in en annan barnmorska och skulle kolla om han hade vänt sig med ultraljud men det hade han inte så efter det så satte dom dropp. Sen efter en liten stund fick jag kateter,och det kändes inte speciellt skönt,mest obehagligt!. Efter katetern fick vi vänta i ungefär en timma eller något för det va någon annan som va före som skulle me ha planerat snitt. Sen så kom läkare in och presenterade sig samt narkosläkare. Läkaren ritade streck på min mage där hon skulle skära. Efter en stund inne på rummet så kom dom äntligen in och skulle köra mot operationsrummet, innan operastionsrummet fick jag byta säng. Sen när vi körde in till rummet där operationen skulle utföras så va det en massa folk där inne,men dom va så snälla så. så skulle en annan narkosläkare tror jag det va lägga dropp i andra handen och det kändes,tror hon va typ nybörjare,men det gick ändå bra. Dom satte ochså Ctg på min kropp för att kolla så inget händer. Sen efter det skulle narkosläkaren lägga ryggbedövning och så klart missade hon ungefär 5/6 gånger så fick dom ta in en specillist"hur man nu stavar det" och till och med han missa typ 2 gånger,och till slut sätte han den..Och det kittlades i hela kroppen,tyckte jag!. Sen gjorde narkorsläkaren så att hon tog en isbit och typ körde över magen ,hon skulle se om jag kände ngt,först gjorde jag det så vi fick vänta lite efter en stund så kände jag inget och bara skrattade eftersom det med kände som benen somnade. Då satte dom upp det dära typ tecket över min mage så jag och martin inte såg när dom skärde. Martin satt brevid mej och va som stöd under hela snittet, men sen när martin hörde gabriel skrika för första gången så fick han blodtrycksfall så några narkosläkare fick köra ut honom. Sen såg jag honom ligga på det dära bordet där dom klippte navelsträngen , jag sa det är en Han , och att han hade hår på huvudet och det trodde inte jag,men det hade han! . sen snabbt så fick han ligga brevid mig och bara kolla på mig,helt underbart va det,jag började så klart gråta en stund,men det gick snabbt över och alla sa grattis och att han va så fin och inget va fel på honom.! Efter en stund tog en barnmorska gabriel och gick ut till martin där han fick möta sin son. Sen tog de ungefär 40 min att sy och fixa ,efter det så körde dom in mig på uppvaket där jag fick ligga en lång stund innan son och far kom in. och alla va nöjda och belåtna! Sen stanna vi på BB i 3dagar och sen åkte vi hem!..

Det va en kort förlossningsberättelse,men har ni några frågor om det så FRÅGA!.

Sry

sry att jag inte skrivit eller lagt in bilder som jag sagt, men det kommer när som helst nue.. jag ägnar min tid mest åt gabriel och martin nu,vi är ju en familj nue :D , men ska försöka nu ngn dag när som helst att lägga in bilder på honom..Förlossningsberättelse kmr med när som helst..

GABRIEL<3

gabriel är redan 1vecka idag<3tiden går fort ! älskar honom så mkt,

och han va beräknad att igentligen komma den 27maj och han är redan här ! han kunde lika väl ha stannat inne i magen idag med, men som sagt det blev ju planerat snitt eftersom min lilla sötnos satt upp och inte ville vända sig <3, han är envis han haha:D , min lilla godiing<3..

NÅGON SOM VILL HITTA PÅ NÅGOT IVECKAN?

Fredag

sry skrev inget vidare igår,orkade inte!! men allt va hur bra som helst, alla mina syskon kom hit med och åt smörgostårta och så. Sen fick Gabriel massa klääder:) senare idag ska vi till lagershoppen, ska kolla lite där med. nu sover gabriel brevid mig ,precis ammat honom så han e mätt haha. och martin sover än,så ska la väcka honom snart om han inte kmr upp själv.Senare idag eller imorgon kommer bild på magen hur den ser ut nu,sen bilder på gabriel <3, STÄLL GÄRNA FRÅGOOOR :d

TORSDAG

idag händer det inte så mkt,men smörgostårta och lite folk som ska komma hit :D , nu ska jag äta,skriver mer senare

Onsdag

Idag va barnsköterskan här och allt gick bra han hade till och med gått upp 90g sen i går :D , fast än har han inte nått sin födslevikt men det är bara 40g kvar så :D , allt går verkligen super hemma och han är hur snäll sonm helst ! .ni som vill så gärna se massa bilder på honom ska bli vän med mig på bdb istälet för där lägger jag ut mer bilder än vad jag gör här..
idag har jag hjälpt till med smörgostårta för martins mamma och hennes man kommer hit i morgon och jag tror mina syskon med,ska bli smaskens med det ! .

återbesök på BB

idag va vi på återbesök på BB eftersom vi åkte hem tidigare,och allt såg så fint ut,han ökar i vikt men har än inte kommit till sin födselvikt men det är bara lite kvar som tur e! och dom testade hörsel på han och han va godkänd! härligt. Imorgon så kommer barnsköterskan hem till oss och ska kolla gabriel<3, Han är verkligen jätte lugn.

Anonyma!!!!

JAG SVARAR INTE PÅ ANONYMA ELLER SÅNNA SOM  INTE HAR BLOGG BARA SÅ NI VET!!!..

gabriel ligger här brevid mig i vagnen och sover gott! fick sova ut i kväll eftersom älsklingen gick upp i stället och fixade allt till gabriel!,jätte snällt..så nu sover martin ! Själv nu väntar jag på ett samtal från BB ,dom ska kolla hur natten vart,eftersom vi åkte hem en dag tidigare ellr vad man ska säga!.och allt har gått hur BRA som helst!..Bara att jag själv kan inte gå så mycket.men annars e allt hur bra som helst..


Gabriel<3

allt e bara så underbart<3,han är såå snäll så och sover och fiser haah. amningen börjar bli bättre,svårt ibörjan men man lär sig. och han e verkligen så liiteen.. skriver mera seen för rebecca och catrin kommer unue


Gabriel<3

den 22maj kom det en kille,han väger 3140g och är 47 cm..och vi alla mår bra.finns mer bilder på bdb



Sista inlägget

tills jag kommer hem eller får tillgång till internet. fast jag hör av mig till alla som jag fått nr till! .
idag har vi inte gjort så mkt,vart i ica hämtat ut packet om vi beställt och nu ska vi äta. Sen ska jag packa ner det sista i väskan så jag har med mig allt som jag behöver! Vi ska lägga oss ganska tidigt idag eftersom vi ska upp så tidigt och jag måste duscha vid 4 på kvällen haah. Men ni får ha det så bra så länge! själv är jag ganska nervös nu men hoppas verkligen att allt ska gå bra! .pussssshaaj<3<3

Beebis snart <3

lite jag gjort nu sen jag skrev här förut idag, jag har ätit, kollat på tv,kollar runt på internet, syrran och hennes barn va här,plus min andra syster, sen har jag med packat väskan så det är bara lite små grejer som ajg ska packa in imorgon. Får ju inte glömma KAMERAN heller. Och nu väntar jag på martin<3, Imorgon ska vi upp jätte tidigt gå ut med hunden och så eftersom vi måste lägga oss ganska tidigt så,bättre att  gå upp tidigare då lättare att somna för vi ska ju upp jätte tidigt på morgonen dagen efter,och jag måste duscha med något medel och så. jag skriver något inlägg imorgon,sen blir det tills jag fått tillgång till internet.

Onsdag

idag har jag redan vart på stan  va med syrran köpte brunkräm,puder,roschborste eller hur man stavar hah.. sen stack vi till systembolaget för hon skulle köpa . Sen åkte vi vidare till sjukhuset för jag skulle ta något blodprov till kejsarsnittet. och det gick hur bra som helst , sen nu är jag hemmaa redan slut haha. Sk börja packa lite i väskan idag. så jag slipper inte ha så mycket imorgon och göra,

Namn

KKOM GÄRNA MED FÖRSLAG PÅ NAMN ,TÄNKTE TILL BEBISEN HEHE. SÅ KOM GÄRNA MED SÅ MÅNGA SOM HELST.



ni kan glömma att komma och försöka vara med mig när bebisen är ute, för ni skiter i mig nu , då kan ni lika väl skita i mig när den har kommit, för jag vet vilka ni är,ni kommer märka att jag stöter bort er, för ni har skitit i mig nästan under hela graviditeten så ni kan lika väl glömma att ni får träffa den hur mkt som helst heller,kanske någon gång,men ni kan inte tro att kan komma och hälsa på varje dag, och försöka vara med mig.. För ni har stött bort mig,då stöter jag nu bort er.



mvc

va på mvc idag och allt så bra ut som vanligt, sf-måttet va 35, inte blivit sötrre sen vi va där sist, sen låg hjärtljuden på 145. och förut låg dom alltid på 150-155 haha,

allt e lugnt

ringde innan och de va förmodligen slemproppen men har inga värkar eller inget mer blod kommit, så vi skulle ringa upp om de va något annars.men ska till mvc imorgon med..men men skriver mer imorgon

Slemproppen

satt nyss på toa då jag såg att det va blod, såg aldrig rikigt om det va typ ngn klump eller vad man ska säga,äckligt de låter men ändå,vet intet om det va slemproppen så martin är på väg hit,vi ska ringa upp till förlossningen och se.

Måndag

ja som sagt har jag vart och klippt mig , om ni vill se bilder så kolla på bilddagboken, blev kort kort, eftersom jag va tvungen at klippa bort allt slitet, tyckte det va lika bra. men men det växer ju ut haha, sen åkte martin hem med idag, och det är 15 månader för oss idag, även om vi har paus så är det juu inte slut om man ska säga så hehe, så snart är det med dags på fredag kommer bebisen,om den nog inte har vänt sig.. så här ser veckan ut..

måndag, klippning
Tisdag, mvc
Onsdag, ta blodprover till kejsarsnittet på sjukhuset
Torsdag, packa Väskan
Fredag, kejsarsnittet,Bebisen kommer..

Till alla er som ni vill att jag ska höra av mig till,skriv ert mobil nr och så heeh..
men nu ska jag hjälpa till med tacos

sÖndag

martin sov här från igår tills idag ,natten va MYYS<3, men vi har ännu inte rikigt pratat . Men som sagt ska ändå vänta i någon dag till och se hur allt är. Det är ju inte så att jag INTE älskar honom, jag älskar honom verkligen,vill göra så att allt funkar bra,vill inte ha massa tjaffs och sånt sen. Tanke på att den lilla kommer på fredag<3, men men , imorgon ska jag jallfall klippa mig och så,ni får kanske en bild från för och efter det får ni se imorgon, Syrran ska hänga med när jag klipper mig,får la se om martin med hänger med. men nu ska jag äta ha de bra pussssssss haha

lördag

ännu en dag närmare planerat snitt, fint fint väder ute.Undra vad man ska göra idag då,  Beror ju helt på martin , om han kommer idag eller INTE. Okrar inte med detta längre säger jag bara, nu förstår du säkert varför jag ville ha en paus.Tror samt att det är bäst för både dig och mig,fast snittet är nära, så är det nog ändå bäst så som det är nu. Orkar inte med tjaffs och bråka hela jwla tiden. Sen att du aldrig håller vad du säger,vad tror du, klart man blir sur för det för så är det varje gång du säger något så antagligen kommer du inte den tiden du säger eller så är det något annat som kommit förbi , ALLTID något,vad fan ska jag tro igentligen.Jag vet att jag med är gravid, har humörsväningar ,men vem har inte det ibland+ bara för man är gravid så betyder det inte att dom som inte är gravida inte kan ha det. Inte konstigt att jag blir så jwla suur,när du säger något du inte kan hålla.. orkar inte med detta längre, vi ska få ett barn ett BARN snart,orkar inte med att vi bråkar och tjaffsar varenda eviga dag typ..

beställt klipptid

Det va på tiden att jag gjort det,för behöver verkligen de, ska klippa bort allt slitet och mycket uppklippt. Får ju passa på medans jag har nu lite tid för mig själv,för det kommer jag inte ha så mycket sen när den lilla kommer ut. Men klipptiden är inte förens på måndag. men bättre det för lillen kommer ju ut på fredag ehhe. Sen på tisdag ska jag till mvc för sista gången sen på onsdagen ska jag packa BB väskan sen på Torsdag ska jag ta blodprov,något till kejsarsnittet, sen på fredag då gäller det.. så ganska upptagen den tiden så bra att jag fick på måndag.

Bort med lösernodet och andvändarnamnet

Så nu har jag inte det längre eftersom jag orkar ändå inte för tydligen kommer dom personerna in på min blogg ändå,någon jwlel som ger ut det.Så varsegoda hoppas ni är nöjda nu när ni får läsa min blogg. Jag står visst i centrum i ert liv,ni verkar ju inte ha något annat att snacka om.

Torsdag

Vet inte rikigt vad ja ska skriva här längre....
idag har jag inte gjort så mkt haah, som alla andra dagar,tar det lugnt nu så gott som det går och sover mycket ochså.
Häromdan när vi hade vart på mvc lite innan vi kom in till barnmorskan fick jag sammandragningar som höll på länge med,sa de till barnmorskan och hon sa om de fortsätter  i en timma till så får ni ringa till förlossningen, dom kom ofta tyckte jag och jag har aldrig haft sånna sammandragningar men sen när jag kom hem så efter ungefär 20 minuter hemma så började det att avta.. Så ja haah. Idag har jag färgat  håret med , blev typ SVART fast med skiftningar i elr hur det stavas,så är ganska nöjd. Funderar på att ta bort löse på bloggen eftersom det är ju ändå någon vän som jag gett mitt lösernod till bloggen och de som ger ut det,då är det ju ingen mening att ha äns lösernod lr ngt, eller jag kanske ska ta bort bloggen helt och bdb med och bara ha kvar msn,för orkar ite med sånna människor.För just är det ju 2 elr 3 personer som jag inte vill ska läsa min blogg eller bdb. Men men får se hur jag ska göra...Imorgon är det 1HEL VECKA kvar till planerat snitt,LÄNGTAR SOM FAAAAAAAAAAAAAAAN<3<3

Bilder på magen..38+0 idag


här fick ni lite bilder på magen,många som frågat om jag kunnat lägga ut så här och nu gjorde jag det..bilderna är från idag plus att jag är i vecka 38+0 idag<3

hmmm..

DET ÄR VERKLIGEN NÅGON,NÅGRA, JAG INTE KAN LITA PÅ..NÅGON SOM GER UT MITT LÖSERNOD HÄR PÅ BLOGGEN TILL MASSA FÖR SÅ MÅNGA BESÖKARE JAG FÅR NU HAR JAG INTE ÄNS GETT UPP LÖSERNODET OCH DET TILL...SÅ NU BLIR DE ÄNDRING PÅ SAKER OCH TING....SÅ JJWLA FÖRBANNNADA

paaauus

ja tyvär så är det nu paus mellan mig och martin, det va jag som ville ha det,varför säger jag inte..vill inte berätta om allt här heller.men som sagt så ser det ut nu. Orkar inte rikigt med bråk och tjaffs typ hela tiden. Vi får se vad som händer..







Mina ögon kan tindra
Mina läppar kan le

Men sorgen i hjärtat
Kan ingen se

dålig med uppdatering

ja, vad ska man berätta har inte hänt så mkt under dom senaste dagarna , va ju på mvc igår som jag skrev , allting gick bra och den lilla hade fortfarande inte vänt sig..ska dit nästa vecka på tisdag med,vanlig kontroll det är ju den sista kontrollen innan kejsarsnittet haha. Sen nästa onsdag ska jag ta prover på sjukhuset,det är till kejsarsnittet, några prover som dom måste kollla eller något.
Sen har jag med köpt de sista nu till lillen så nu har jag allting.Jobbigt att vakna och se att ingen ligger i spjälsängen, vill ju bara ha h'n, längtaar sjukt mkt..Tror det är bara jag som längtar så mkt..
Föresten det kommer bilder på magen lite senare idag..JAG LOVAR DE HAHA.. fan jag vill gärna inte ha lösernod på bloggen,jag har det bara för att jag vill inte att 2 eller 3 st ska läsa min blogg,KAN MAN INTE GÖRA NÅGOT ANNAT ÅT DET,någon som vet+

MVC

allting såg bra ut, sf-måttet va på 36 tror jag och hjärtljuden låg på 150...
orkar inte vara så mkt vid datan längre, Skriver senare, ungefär en vecka kvar till planerat snitt , <3

Fredag och regn

Ja som alla ser så är det regn ute,inte speciellt roligt heller. Så har tagit kort på sängen idag fast det blev med mobilen orkade inte ladda min kamera så bilderna är suddia,men det kommer säkert bättre sen närr den lilla är ute.

Ungefär så ser det ut nu,men blir bättre sen , haahha

Torsdag

idag har jag inte gjort så mkt, för i går tvättade vi en del av bebises kläder och så idag la vi in allt i dens skåp men allt är inte färdigt ännu. Finns en heldel att tvätta men det kommer. Och så är det så tråkigt väder bara regnar,fast på ett sett är det skönt eftersom då är det inte för varmt,blir jobbigt då när man ska gå ut och det är hur varmt som helst.Men lite sol kunde de ändå vart+, ja som sagt så har jag ju lösernod och det nu på bloggen känns ganska skönt för vet vilka jag gett ut den till så det är inte massa andra som man inte känner och som sprider massa rykten och skriver skit till en, för orkar inte läsa varje dagnär jag kommer in på bloggen tex, ahh så ung och ska ha barn och massa negativa saker,sånt klarar jag inte av nu jalflall. Så jag märker ju med om någon ger ut mitt lösernod och de till någon eftersom jag vet ju själv vilka jag gett den till och ser ju om statistiken blir högre,för då vet jag att de finns någon av dom jag gett ut mitt lösernod till som jag inte kan lita på .... Imorgon blir förhoppsningsvis spjälsängen färdig,då lär en bild komma eheh..

Graviditet, jag har fått svårare att äta,mår illa typ direkt när jag ska äta eller något , känns att de ska komma upp lika fort igen men men det är ju som sagt 2veckor kvar idag till de planerade snittet och jag hoppas verkligen att de ska gå snabbt nu..

Onsdag

Idag har man inte gjort så mkt, vart med catrin i knalle och stan. Såg så mkt jag vill ha,men inte lätt att köpa något än heller för man vet inte hur kroppen ser ut efter graviditeten så det blir typ att vänta med att köpa kläder till mig dåja. Och just nu sitter jag här hemma själv med lite gotti gott haha. SOm alla ni vet nu så blir det lösernod här på bloggen imorgon så antigen addar ni min msn eller blir vän med mig på bdb och skriver det där,vad jag heter på dom sidorna står lite längre ner i ett inlägg. Jag kommer ha lösernodet nu hela tiden tills den lilla är ute och även när den är hemma. Så om ni vill fortsätta läsa så då vet ni vad ni får göra.

Tiisdaag

Tyvär så blir de inga bilder på sängen än för den är inte rikigt färdig ännu men det kommer senare i veckan kan jag tro men har tagit kort på vagnen om hur den typ ser ut  nu men det blev inte så bra bilder eftersom jag tog med mobilen men det får duga så länge. Det kommer mera bilder senare. Själva i vagnen är det mumin och spjälskyddet i sängen är det,men inget påslakan i sängen för det va till vagnen istället,det gör ingetiing. längtar som bara DEEN efter bebisen det är ju 16dagar kvar nue,bara den inte vänder sig på något sätt om den lyckas.Men vi ska ju till mvc 2 gånger innan planeerat snitt och kolla om den vänt sig eller inte,sen lär dom kolla den dagen det blir snittet om den lyckas vända sig eller inte. Bebisen rumpa sitter ganska långt ner i typ bäcknet, eller hur man ska förklara så man vet ju aldrig heller om den lyckas vända på sig men det får vi vänta och se. NI SOM VILL HA LÖSERNODET OCH DE TILL BLOGGEN ADDA MSN ELLER BLI VÄN MED MIG PÅ BILDDAGBOKEN, PÅ MSN HETER JAG [email protected] OCH PÅ BILDDAGBOKEN HETER JAG angelicalundgre.
PÅ BILDDGBOKEN,SKRIV ATT NI VILL HA LÖSERNODET OCH DET,DATUM 5, SKRIV DE DÄR.
men men någon som vill hitta på något i VECKAN säg till GÄRNA HAAH.
Här kommer bilder på vagnen tyvär lite suddigt men det kommer fler senare.

LÖSERNODSKYDD

eller vad det är vad man ska säga, det blir det på torsdag att jag gör det här på bloggen så ALLA ni som vill ha lösernodet och det blir VÄN MED MIG PÅ BILDDAGBOKEN NAMNET ÄR angelicalundgre DÄR.. SÅ BLI VÄN MED MIG OCH SKRIV DÄR ATT NI VILL HA LÖSERNODET OCH DE TILL BLOGGEN SÅ FÅR NI DET..SISTA CHANSEN HHAAHA ..

Sry

inga bilder kommer idag,blir nog imorgon hah.jag har inte orkat lägga in idag,har vart med martin hela dagen och så <3 , vi får se vad eller om bilder kommer upp imorgon. Jusst nu funderar jag på vad ja ska göra imorgoon..PUSSSSSSSS

Grattis jessica<3

grattis till din son som vägde 3780 och va 51cm lång<3<3 , han föddes igår 17.33<3

allt e ok

bild på sängen och sånt kmr imorgon, lakanet som jag trodde va till sängen va inte till sängen utan ett sånt till vagnen jag fick istället,men de gör inget,fick jallfall mumin spjälskyddet och sånt påslakan till vagnen jätte sött<3

BLOGGPAUSE+

tror det blir en bloggpause..jag är inte rikig säker än,men det har hänt en hel del nu och orkar verkligen inte med detta.
orkar inte sitta här typ varje kväll med gråten i halsen. Allt har bara gått så jwla snett de senaste dagarna så vet inte vart jag ska ta vägen. Vet inte om det är graviditetn som påverkar mina känslor och allt. vet inte vad jag ska tro på längre, allt är bara skit just nu, men så klart älskar jag min mage och livet där inne,längtar som satan tills h'n kommer ut. Men just nu är det alla känslor och allt som kommer fram och det är jätte jobbigt.Trodde inte det skulle vara så här jobbigt, Har inte heller gråtit så mycket i hela mitt liv som jag gjort under graviditeten.. Börjar bli rädd med för kejsarsnittet och den dära ryggbedövningen man ska få,ngn spinalbedövning,Ngn som tagit den+
Vet varken ut eller in vart jag ska ta vägen. Men jag vet att jag kommer att må mycket bättre sen när den är ute,För jag tror att det har med humörsväningarna att göra och allt som jag blivit så nere. Men min graviditeet har varit underbar och är fortfarande , har börjat älska min mage<3, men just nu så har inte detta med den lilla att göra heller. bara mina känslor om allt och alla. Och jag ångrar verkligen INTE att jag behöll barnet, ni får inte tro att det är något så..
Orkar inte skriva mer , tårarna kommer bara hela tiden.


spjälsängen...

Detta blir det till spjälsängen,alltihop haah sött lr..



klagaa

orkar typ inte sitta vid datan längre, får så ont i nacken och i min rygg. Och det är så jobbigt nu när det blivit varmt och bär på en stor mage haha, det är ju hela 20dagar kvar nu tills lillen får komma till världen<3.Längtar som bara den<3..

just de i går när mamma va ute med hunden så kom en katt attackerade pumba från ingenstans i bakbenet,och just det bakben han har problem med..nu typ kan han inte äns lyfta upp benet för att kissa,stackare..Hoppas att han blir bättre<3.

Funderar på att  sätta upp spjälsängen idag,men vet inte rikigt de än.För det finns ju inget att göra nu eller har ju inte heller planerat vad man ska göra idaag.



OBS,förstår mig inte på dig i bland....

VILKA ÄR NI

VILKA ÄR NI SOM LÄSER MIN BLOGG, ALLA SOM LÄSER MIN BLOGG , SKRIV ERA EGNA BLOGGAR I DETTA INLÄGG,VILL GÄRNA VETA VILKA NI ÄR SÅ KAN JAG MED BESÖKA ERAN BLOGG..



Om någon visste hur jag mår skulle dom förstå?

Hur jag känner inuti ?
Jag tror dom inte vet ,
hur det känns att ha det så.
Jag skriker på hjälp men ingen ingen hör,
Jag skriker så högt så det gör mig skör,
Vad ont det gör!
Jag känner panik släp mig ut, låt mig vara fri låt mig skrika låt mig gråta låt mig göra mitt.
För att jag ska kunna må bra, Låt mig va!
Låt mig skrika låt mig gråta låt mig vara jag..


lång dag idag

idag åkte vi till torpasten hus fast vi körde förbi haha för vi åkte till hofsnäs istället med syrran och så gick vi en lång promenad där sen tillbaka,ni kan ju fatta att det va lite jobbigt när man e gravid och ska gå en lång promenad i värmen haha. sen fika vi och kolla runt lite. Efter det så åkte vi till min andra syrra  i viskafors och åt smörgåstårta,mums haha..Efter vi varit där i flera timmar så åkte vi en snabbis till kyrkogården och vattna på pappas grav..
vi åkte ungefär kl 3 på dagen och kom hem nu kl 10 på kvällen,varit en rikigt lång dag idag. men ändå roligt har det vart. Skönt och komma ut lite. Bilder kommer nedan.. JUST NU ÄR JAG SÅÅ JWLA SUR OCH LEDSEN..VARFÖR SÄGER JAG INTE..MEN TROR EN PERSON FATTAR JALLFALL..HAN LÄR LÄSA DETTA..




Fredag

idag vaknade man att man hörde brandbilen och ambulansen och polisen utanför vårt hus och varför vet jag inte haha. jag såg inte att de brann eller någonting. kan inte fatta att det snart är dags 21 hela dag kvar så har vi våran underbara son eller dotter här. jag hoppas bara nu att tiden kan gå lite fortare haha, sitter här även och funderar på vad man ska göra idag,kanske börja sätta upp spjälsängen och allt+ beror på om martin kommmer idag för det vill han göra asså sätta upp sängen så vi får vänta och se haha. Annars får jag se vad som händer idag,jätte fint väder ute så. Nu ska jag ta något att äta,huungrig haha. mitt tagentbord är fan helt cp går inte att göra frågetecken eller något därför blir det ett plus och skit. Men men  funkar ändå att skriva så det får ni leva med tills jag köpt ett nytt tagentbord. nej nu ska jag dra mig från datan ching..

RSS 2.0