dålig uppdatering

Sry för det! Men kan berätta lite vad som hänt ! .. Det va marknad i helgen tror jag de va haha(A) Gick bara runt där köpte inget, bara samma saker varje gång ändå. Sen Vad har hänt mer ? jo bil race va jag med catrin på.
Sen har jag varit hos en kompis och med gabriel ! . Och imorgon så ska jag till hudläkaren igen för att jag kliat  sönder hela mina ben,armar ,ansiktet och ryggen samt mina ögon så vi får se om dom ger någon medecin som ska hjälpa nu. jag HOPPAS jag har väntat i över en månad på en jwla tid. så fick tid imorgon.

hejehj

Idag vaknade vi tidigt jag,gabriel mamma tog en morgon promenad och sen när vi kom hem gjorde jag smoothie igen :) gott gott! Senare på dagen åkte jag till stan mötte catrin och gick runt lite och kolla på stan.. Efter de hängde hon med hem och vi åt smoothie hahaah! sen nu har jag inte gjort så mkt gabriel sover och så..

kommer

Kommer säkert vara dålig uppdatering . Känner bara att jag inte orkar typ skriva här längre:S
menmne de får vi se..
Idag har de inte hänt så mkt promenerade till lidl så köpte lite blåbär och hallon och de så gjorde jag smoothie elr hur de stvaras mums haha!. Sen har gabriels farmor varit här. Sedan hängde jag med min systersbarns till frisören och där dom klippte sig. Annars inte hänt så mkt. Varit med catrin en stund bara. men men nu är jag hemma själv och gabriel sover !

dålig uppdatering

jo jag vet! Har bara inte haft tid till att skriva.
Igår så hände det inte så mkt skulle åka till stan vid 8 med rebecca för jag skulle träffa en kompis och hon skulle till skolan men så vaknade jag istället kl 8 :S och fick typ skynda mig och fixa mig o allt! va borta från vid ungefär 9 tiden till typ 6 tiden på kvällen haft skoj :) Och gabriel va hos sin pappa.
Idag får vi se vad man hittar på . Blir säkert att ta en promenad. men mne skriver senare. fÖRESTEN finns nya bilder på bdb.. eller jag tog dom för några dagar sen haha :D

4månader<3

Just  de jag min son blir 4 månader idag :) ! Tiden går för fort alltså.

godmorgon

Nu är vi vakna så alltså jag gabriel och martin! Martin håller på att äta lite nu sen ska han gå en promenad med gabriel själv!. Så jag ska själv äta lite snart men tänkte skriva här lite först.
Idag får vi se vad som händer eftersom det är fult väder ute! Så inte så roligt heller.
men men nu ska jag läsa lite andra bloggar så ja

kväll

Vaknade nyss :O ! haha jag somnade i mammas säng vid halv 8 tiden så vaknade jag typ nyss haha. Men är fortfarande jätte trött så blir att äta snart och sen krypa ner  i sängs igen. Gabriel sover fortfarande så ja.
Vet inte rikigt vad som händer imorgon men det återstår och ser !:) , pusshej

RIP PAPPA

Just de det va en som ville veta hur min pappa dog, han hade diabetes och blev allt sjukare och sjukare till slut fick han en blodpropp i hjärnan tror jag de va och dog tyvär! Jag va bara 4/5 år.
Ibland undrar jag hur det skulle kännas att växa upp med en pappa om hur det skulle vara och allt!
Som sagt min mamma har inte skaffat någon "kille"man" sen min pappa dog så nu kanske ni förstår!.

Unga mödrar

hej på er. Idag vakna vi tidigt för jag bestämde mig i sista sek på morgonen att hänga med mia till ungamödrar på hulta och jag och gabriel hängde med. Det va roligt där fast det va inte så många mammor och barn där idag! Så vi får se om vi kommer dit nästa måndag igen:) ! Efter ungamödrar drog jag och mia till babyproffsen hon köpte lite grejer och jag köpte regnskydd haha,sålde ju mitt andra när jag sålde andra vagnen:) !
Sen kom jag hem med gabriel och vi åt sen blev de att gå vidare till bvc och nu väger han 6620g och är 64 cm lång:) ! Stor mammas kkille är :).. Men men nu ska jag ta det lugnt är inte rikigt på bra humör om man säger så. Men men pussss

Today

Idag har det inte hänt såå mkt:P. Vi har gått en promenad till lidel med min syster och hennes barn sen gick jag,kelly,gabriel och mötte catrin och vi gick en liten promenad sen hem till mig åt och så! Sen efter en stund så åkte vi till kyrkogården med min andra syster alltså catrins mamma! Så vi fixade lite med pappas grav och så..
Sen har vi varit hemma,kollat topmodel och lite sånt! Gabriel fick idag smaka på lite gröt och sån äpple jucie elr vad de heter! Det kommer säkert bilder på det imorgon. Och Just de vi ska till bvc imorgon , ska bli roligt och se hur mkt han väger och hur lång han är nu :) . men men har inget mer att skriva så skriver förmodligen imorgon igen! pussheej

godmorgon

Vaknade för en stund sedan för gabriel ville ha mat igen så gav jag han de och nu sover han ! Men han ville ha det 2 gånger denna morgon så de fick han!.. Samt att han är förskyld stackare. men men jag är uppe först av alla, som vanligt... Jag håller på ladda upp bilder på bdb nue sen blir det mat sen lidel fast dom andra måste vakna först! men men pusspuss

Stan

Kom hem nyss varit istan med catrin tills nu, vi va hemma hos en kompis en stund med,
Fast tidigare idag va vi i stan med sen blev vi hungriga och catrin blev kaffe sugen så då stack vi hem till mig igen och sen drog vi till stan igen! Och gabriel va hemma här med sin pappa och bara för man är i stan på kvällen betyder det inte att man måste dricka och skriver detta för att det är många som måste ju viss påpeka en grej.. jag umgås bara med vänner! Gillar inte alkohol så där heller. men men nu ska jag äta sen krypa ner i sängen! är ganska trrött och imorgon ska vi nog till lidel och köpa lite mat och sånt ! :) ,pussshsej

hej igen och godmorgon

hejhej ! Gabriel sov längre idag han vaknade typ för en halvtimme sen bara men redan fått mat och byte :) Så nu halvsover han säkert brevid martin ..
Senare idag ska jag vara med catrin,kulkul länge sen man va med henne elr ja inte länge sen men ja haha.
Så snart ska jag äta lite sen fixa mig!


Helen..
Bra svar jag fick. Men en sak jag inte förstår.. Varför sover Martin över och är hos er nästan hela tiden om ni inte är tillsammans och du har hela vårdnanden om Gabriel?


Svar, Han sover över för att han vill varaa med sin son? och han får gärna sova här hur mkt han vill och nej jag har inte hela vårdnaden om gabriel vi har gemensamvårdnad! Hoppas du blir nöjd med svaret!.

idol

Inte hänt så mkt sen sist käkat lite chips och kollat påtv, sen har de inte hänt så mkt!.
Imorgon ska jag vara med catrin en stund:) skriver mer imorgon för nu kmr jag inte på något, pussheeej :)

ätit

Ja nu har vi ätit och så och jag har hunnit ta mig ett bad:)gött!
mamma , martin och gabriel är i affären nu köper lite gott gott :) jag orkade inte hänga med eftersom jag precis typ kom ur badet! Så blir la kolla på tv och äta godis haha:). Men ni får ha de så bra så länge :) pussheej

stan/knalle

Vi kom hem för en stund sedan från stan/knalleland och jag köpte 2 par skor som ni kan kolla på bdb finns bild där. Sen syrran köpte ochså ett par skor och så.
Sen nu snart ska vi äta mat kyckling och så:) gott..
Vi hörs sen :) blir säkert promenad sen med men ös på med frågor nu då`? eller är ni tomma i huvudet?haha

Godmorgon

Vaknade redan kl 9 för jag skulle väcka mamma och ringa och väcka syrran haha för vi ska till stan/knalleland och köpa lite grejer! Fast martin och gabriel stannar hemma här. Så strax ska jag äta lite sen fixa håret för jag orkar inte sminka mig haha sen ska vi möta syrran och åka då. Så vi hörs senare :) Fortsätt ställa frågor :D

Frågor och svar

Här kommer frågor och svar men det är bara fortsätta fråga frågor :).

Ulrica
Går du gymnasiet? Vilken inriktning i så fall?
Vilken är din favorit film och vilken musik lyssnar du på?

Svar; Nej jag går inte på gymnasiet jag är mammaledig och börjar på iv nästa år igen.
Jag har inte Favorit film så exakt och jag lyssnar på nästan allt möjligt:)




Helen

När ska du börja skolan igen?
Är du och Martin tillsammans igen?
Ska ni skaffa fler barn?
Vad för preventivmedel använder du nu/ska använda i framtiden?
Varför bor inte du och Martin ihop om ni är tillsammans, för han är väll något år äldre än dig?
Vad hade Gabriel hetat ifall han hade varit en tjej?

Svar; 1 Jag ska börja skolan nästa år.
2 Nej vi är inte tsm längre
3 Beror ju på om vi blir tsm igen,om i sånnafall kanske senare i livet.
4 Ska ringa barnmorskan nästa månad som hon sa för att kolla vilken som är bäst för mig för jag kunde inte andvända p-stav eftersom det klia så i min kropp.
5, Ja han är äldre men mig och vad spelar det för roll? För jag tkr det är bäst om vi bor hemma i ett tag till och vi är ju inte tillsammas:P.
6 Tror han hade heter emilia, gabriella, kimberly något sånt kommer inte på dom namnen nu.

FRÅGESTUND

NU ÄR DET FRÅGESTUND SÅ SÄTT IGÅNG MED ATT STÄLLA FRÅGOOOR !! :):)

:D:D

Idag har vi hunnit med att gå en lång promenad sen har gabriel farmor kommit hit så har vi fikat och lite sånt ! Sen har vi inte gjort så mkt faktigst kollat påå tv och umgåts bara.
Vet inte rikigt vad ja ska skriva?.. haha :) ! men men gabriel sover redan så jag sitter och kollar åp idol men det är paus så passar på att skriva ett inlägg haha

godmorgon

Vaken som sagt av först av alla, men gabriel har redan fått mat och sånt.
Glömde ju av att skriva igår kväll ett inlägg. Tvättade , bakade och promenad! Sen senare på kvällen va jag ute med catrin och vi fotade med våra systemkameror hehe. Kulit !.
Idag kommer gabriels farmor hit sen efter det får vi se vad som händer. Pussheej

dålig rubik

Jag hann inte skriva igår kväll eftersom martin kom och då vill jag helst inte sitta på datan ! Vi gjorde inte så mkt kollade på tv. Sen gick vi och la oss . Gabriel somnade innan han kom.
Idag vaknade vi tjugo i 1 hahha fast gabriel vakna först halv 9 och ville ha mat , blev lång sovmorgon haha.
Sen vi har redan varit på lång promenad och så. Fast vill gå den senare idag med så det återstår och ser.

hej igen

Vi har hunnit tagit en promenad och till affären så snart ska vi äta lite mat! Sen efter maten så tror jag blr och gå ut igen är ju sååå fint väder ute. Får ringa/smsa någon som vill hitta på något, men vi hörs sen :D pussheej

godmorgon elr vad man ska säga

Fint väder ute föresten :) . Gabriel vakna vid 7 och ville ha mat , byte så fick han de efter det somna vi om en stund och jag är  vaken nu och gabriel somna nyss!. Laddar upp lite bilder på bdb men tkr det går såå segt:S , men men
Idag ska jag och gabriels pappa bada gabriel, sen innan det blire säkert en promenad ! Men vi hörs senare psushaj

Blondin?

hejsvejs ! . Vi har tyvr ite gjort så mkt idag skulle igentligen åkt till stan idag med rebecca men blev inte så för mina ögon är helt svullna och kliar i hela mitt ansikte hela jwla tiden! så får nytt recpet på ONSDAG:S . sjukt ! men men sen har vi bara promenrat till affären. och tog en liten extra runda hem :).
jag vill FÄRGA mitt hår men vet inte om jag vill blondin? haha elr om jag ska ha kvar min hårfärg så svåårt hahah.
Nya bilder finns på bdb! . asså jag har verkligen tappat läsare :S:S ! MÅSTE FÅÅ MERA ..Men vad tkr ni? blondin eller brunett?

hej

Natten har varit bra som vanligt ! han vaknade kl 8 och ville ha mat,byte sen somna vi både om, jag la han brevid mig ! Så sov vi till kl 10 sen har vi varit vakna sen dess ätit och sånt och precis somna gabriel igen.
Klockan är inte så mycket än men har redan för tråkiigt vill göra något.
Inte roligt längre jag ställer frågor och sånt men inga kommentrarer :/ !

sista inlägget för idag

idag blire sista inlägget för idag för ska inte sitta mer vid datan idag för jag orkar inte^^
Bakade bröd i dag mums va gott de va!. Gabriel har varit snäll som valigt han dreglar jätte mycket nu haha.
Idag åker martin hem han kommer säkert och hälsar på någon dag nu igen! Hans mamma kommer ju hit på torsdag så.
Vill gå på bio vill kolla den filmen prinsessan hahah men får se om någon vill hänga med!
Just nu undrar jag vad som händer imorgon blir säkert promenad med min lilla sötnos.
Aja vi hörs imorgon! pusshaj

godmorgon

jag är som vanligt uppe först av alla haha.. Fast är jävligt trött men kan ej somna om!
Gabriel vaknade ochså nyss fick mat och byte så nu sover la han breve sin pappa i mitt rum^^.
Just nu verkar värdet va rätt trist men vi får se vad som händer blir jalfall baka :)!.
det är ju söndag idag tråkig dag, men just nu är söndag en sån dag som jag tkr alla dagar är just nu.
Ibland saknar jag att plugga för finns inte så mkt att göra på dagarna! Men nästa år när jag börjar i skolan då blire ju lite mer!. Fast kommer sakna gabriel när han börjar på dagis.
Men nu ska jag kika runt på olika bloggar sen ska jag lägga mig i soffan och kolla på tv ! pusshaj

ÅÅHH

Blir så jwla tjuurig! fattar inte vf det ska vara något problem om vf jag inte har bilder på gabriels pappa? men nu finns de på bdb! Sen får man ju kommentarar bara för jag är ung och skit ? vadå menar de som om vi UNGA MAMMOR K*null*r runt eller vad? bara för vi vissa inte lägger upp bilder på pappan? Vissa papper skiter i sina ungar totalt , vissa mammor vill så klart inte lägga upp bilder på pappan då ?.. men så är det inte mellan oss jallfall

nattinatti

Ska strax äta sen krypa ner i min säng! Gabriel somnade för länge som alltid. Duktig kille.
Imorgon blire att vi ska baka bröd mums:).
Jag har fortfarande klåda i mina ögon och klåda på hela min kropp, men om de inte går över på några dagar så ska ringa till hudläkaren igen. För jag orkar verkligen inte med detta längre.
Imorgon? humm jag undrar vad som händer mer än baka? Finns ju ingen längre som vill hitta på något? lite trök.
Aja märker med att jag inte får så många besökare här som jag fick på metro, men kan ju bero på att jag precis börjat blogga här igen kanske? Men nu ska jag äta haha ha det så bra så hörs vi säkerrt imorgon!
pusshaj

hejsvejs

hejhej :) Idag har vi inte gjort så mycket. Min ena syster och hennes barn va här förut.
Som sagt färgade håret igen och ingen skillnad typ bara i hårbotten :S. Så nu ska jag låta mitt hår vara ett tag sen får vi se hur det blir.
Vad ska ni göra i veckan då?.
Någon som kanske vill träffas?.

Godmorgon

Vi vaknade för en stund sedan och gabriel har fått i sig lite mat och martin med! Nu ska jag bara trycka i mig lite mat haha!
lägger upp lite bilder på bdb nu så ni kan ju kolla där! Eller vill ni att jag ska lägga upp en bild här varje gång jag gör inlägg med?.

Vi vet inte vad som händer idag och det återstår och ser , blir att säkert gå ut.


FRÅGA TILL ER MAMMOR, HUR GAMMLA VA ERA BARN NÄR NI ÄNDRADE LÄGET SÅ DOM KUNDE TYP HALVT LIGGA OCH KOLLA UT FRÅN VAGNEN?

Hej igen :)

Det va länge sen man skrev här! Men jag börjar skriva här igen och inte på metrobloggen så ja . Imorgon börjar jag skriva rikigt elr ni förstårr haha, hoppas många följer bloggen igen :) . pusss

RSS 2.0