pusss

finns inte så mkt att skriva om , idag har ja vart på vårdcentralen för att kolla min jwla klåda elr aah det kliar hela tiden i mitt ansikte,mina ögon och allt ,så vi fick ett recept som visst inte fanns på det apoteket så vi får gå till sjukhuset imorgon och hämta ut det så jag hoppas verkligen att et hjälper. Jag har haft det nu i ungefär 3veckor. Min lilla gabriel ligger i sin vagn brevid mig och sover sött.

KOM IGEN NU ALLA UNGA MAMMOR,VI TRÄFFAS PÅ LISEBERG FÖRSTA HELGEN I AGUSTI..

allt och ingeting

idag har jag vart i knalleland med rebecca köpte lite på rean ,bara några grejer..
Kan inte fatta att gabriel vart typ vaken sen kl 11 påmorgonen till ungefä kl 10 på kvällen,han har typ sammalangt bara sovit 1 timma ungefär , så hoppas han sover länge nu .
Sen har de hänt en del mellan mig och martin så just nu är jag ensamstående mamma till gabriel,asså det är slut mellan oss. Men han får träffa han när han vill.Ni behöver inte precis fråga vad som hänt elr varför det är som det är nu,för det behöver inte Ni veta,men ni fick jallfall reda på det. Gabriel är en månad och en vecka idag,mammas kille börjar blii stoor nu haha..<3


ÄLSKAR DIG MEST GABRIEL OLIVER LUNDGREN KÖHLER<3

gekås

idag va vi på gekås, köpte lite smått ba , som sagt kmr jag inte skriva lika mkt nu på bloggen eftersom det är så fint väder ute och man är ju hellre ute än att sitta inne, elr hur+.

KOM IGEN NU UNGA MAMMOR , VI TRÄFFAS NÅGON DAG I JULI PÅ LISEBERG OCH UMGÅS..
VI BORDE GÖRA SÅ ATT VI BJUDER IN ALLA PÅ MSN SOM VILL TRÄFFAS OCH BESTÄMMER TID OCH DATUM,ELLER VAD SÄGER NI, NI UNGA MAMMOR SOM MED VILL DET SKRIV DET PÅ ERA BLOGGAR MEED..

Fredag

Tänkte berätta lite om gårdagen, åkte ner till torsdagskvällen med rebecca och vi träffade på massa vi kände och hängde lite med dom,till en början hade vi tråkigt men till slut hade vi skoj ! kan inte förstå det har alltid vart så att början blir tråkig men till slut är det så skoj att man inte vill dra någonstans. HAHA, ni som kanske undrar vart gabriel va så va han hos sin pappa:)! det va ju ändå högst några timmar, och ni behöver inte tro att jag har druckit något för det har jag INTE!!!!.
Sen ja va händer idag?, jo jag väntar bara på att syrran ska höra av sig , sen ska vi åka till gekås:)kulkul=)
Och det är underbart fint väder idag med , härligt men tror det blir för jobbigt för lilla gabriel i värmen:/, För han sover nu typ nästan de mesta och är hur varm som helst så han får bara ligga med blöja inne, sen har jag på han en body ute,samt han har sin snuttefilt med hehe. Börjar få dåligt med kommentarer så det är inte sköj inte. bilder på gabriel finns på bilddagboken, för jag lägger inte ut nu några här eftersom jag tror en viss person läser min bdb så, Sen är det inte roligt heller att skaffa lås för då är det inte lika många som läser eller som frågar efter andvändarnamnet och lösernodet !

Solig dag

idag har man vart på almenäs med gabriel och rebecca . det va ju så fint väder så varför inte haha,vi va där i några timmar och så sen åkte vi hem till mig. Sen har vi inte gjort så mkt inte. vet inte vad ja ska skriva men jag HAR LADDAT UPP FULLT MED BILDER PÅ GABRIEL PÅ BILDDAGBOKEN . Så checka och kommentera hehe

ny vagn

så nu har vi köpt en ny vagn :) , fast det blev inte den som jag skrev innan i ett inlägg utan en annan :)sen har vi promenerat lite här och var kan man säga! .Sen nu blir det attt sälja min andra vagn, emmaljunga jogger tror jag den heter,den jag hade innan,NÅGON SOM VILL KÖPA? HAHA:) . elr vill ha information om den så är det bara att fråga elr adda min msn!.
Nu ska jag äta hejdå ;) . Kmr upp bilder på gabriel antigen ikväll elr imorgon :) !

äntligen !!

JAAA äntligen är det varmt ute :)skönt det. Häromdagen köpte jag en ny nappflaska till gabriel och den är verkligen bra,det tkr jallfall jag. Så det blev ingen barnvagn igår:/,men vi ska snart nu gå och kolla på barnvagnen man får ju hoppas att den finns inne! Sen på Fredag blir det ullared med syrran,hennes kille och martin :) , Gabriel stannar hos min mormor.Så ska se om jag hittar lite grejer!. Sen på Torsdag är det la Torsdagskväll?,kanske ska gå,då har martin gabriel:) ,Men rebecca,skulle vi gå tillsammas? Svara här så jag vet för du svarade aldrig på sms;et !

Någon som vill hitta på något på ONSDAG? :)
Den nappflaskan köpte jag!någon mer som har den?tkr du den är bra?

Söndag

Fortfarnade tråkigt väder ute :S ! och snart ska jag ge gabriel sista vällingen , så vi måste snart upp till ica och köpa mera ! Sen ska vi kolla på en annan napp,den som sitter i nappflaskan om det finns ett mindre hål , eller något för gabriel är så glupsk"stavning" han äter så snabbt sen får han ont i magen och så, så vi får vänta och se :) , Imorgon blir det la att köpa en ny barnvagn :) Så får hoppas jag hittar den jag vill ha :)

Till er unga mammor !!


  Jag tycker att unga mammor från olika ställen ska ta och träffas någonstans där vi alla kan umgås och ha kul,lära känna nya "vänner" om man säger så?, Ingen som vill hjälpa till och ordna något sånt?SÄG TILL eller adda; [email protected]

Lördag

jag skrev ju att jag skulle töja ut men jag kunde inte trycka in den så långt så den bara åkte ut när jag sov, och det är inte heller bra att man trycker in den så många gånger så jag drog ut den istället . Ska låta hålet växa igen sen ska jag försöka igen. Tråkigt väder,regn och åska !!.Vilken sommar..

1månad<3

kan inte förstå att gabriel är redan 1 månad !! det har gått så fort så, dagarna,timmarna,minuterna,sekunderna bara rinner i väg. Han börjar bli stor nu ;) hahah.
Ni är så dåliga på att kommentera !! kommentera detta inlägg och skriv vad ni heter på eran blogg för jag vill gärna besöka eran med :) .



Midsommar idag

idag är det midsommar och regn:S ! Tråkigt men blir att fira hemma. Nu gråter gabriel så får ta haan....skriver kanske mera seen :)

sTaN

jag kom hem precis från stan , va där med jennifer jag köpte en töjstav! Jag ska töja ut mitt öra:),Köpte en rosa stav haha :) ! jag lägger ut en bild på när den är helt i :) , Jag vet inte vad jag ska göra nu,gabriel sover och mina systrar och några är här!
På freddag blir det att köpa en ny vagn till min lilla prins :)<3,

BVC

Idag va vi på bvc och han har gått upp jätte bra :)

Förra gången
vikt;3440g längd; 51,9cm

Nu;
vikt;3840g Längd;52,9cm

Sen har jag glömt att berätta att jag beställt hem en affisch det va ett tag sen på gabriel jag gjorde i ordning på någon hemsida sen fick jag hem den häromdan och den är så fiin :) , jag ska ta kort på den sen lägger jag upp en bild här så ni får se :) Fast ska beställa hem små bilder på gabriel med =).

Anonym?

du kan la skriva vem du är istället eller ? . skulle vara mtk bättre..

Onsdag

idag gick vi upp tidigt för vi skulle möta mia sen ner till knalle vi GICK ner haha, sen träffade vi på några andra unga mammor och gick runt och det va mysigt :) , gabriel va jätte snäll jallfall:) , Jag hade jallfall skoj :), tyckte det va skönt att komma ut och träffa lite andra mammor med =). Jag och mia åkte buss hem . jag orkade inte gå ända hem igen. orkar inte skriva alla detaljer vi gjorde och så;p.

Det va någon som skrev anonymt att den personen tkr jag e störtskön och så , jag skulle gärna vilja veta vem du är;P ;P så du kan la skriva vem du är? . Skulle vart roligare och veta vem du e!!.

AAAAAAAAAAARG

JUST NU FUNDERAR JAG PÅ ATT TA BORT ALLTING,BLOGG,BILDDAGBOKEN, MSN OCH ALLTING..!! FÖR ATT DET ÄR ALLTID NÅGON SOM ADDAR MIG PÅ MSN ELLER NÅGOT SOM SÄGER MASSA SAKER OM MARTIN ELLER NÅGOT. MAN BLIR SÅ JWLA ARG FÖR DET. SÅ JUST DF FUNDERAR JAG FAKTIGST ATT TA BORT ALLT. SÅ NI SOM VILL HÅLLA KONTAKTEN KAN JAG GER MITT MOBIL NUMMER TILL !!!:.

Tisdag

igår va vi på babyproffsen men hitta ingen barnvagn som jag vill ha :S , så satt här nu och kolla på deras hemsida och sitta 3vagnar som jag vill typ ha,så vi ska dit nu någon gång i veckan så ska vi kolla om dom finns. Har skrivit upp namnet på dom så jag kommer ihåg vad dom heter tkr det är mkt lättare.

Sen inatt sov min lilla son från ungefär 11/halv 12 till kl 7 imorses,duktig kille, där matade jag honom och bytte på honom sen somna vi om jag sov till 11 sen gick vi upp :).
Idag vet jag inte vad som händer:S , rikigt tråkigt och tråkigt väder.

Sen jag har inte skrivit upp dom frågor som ni frågat eftersom det inte va många frågor. Så ni måste FRÅGA FLLERA FRÅGOR :) och inte anonyma eller sånna som bara skriver ett NAMN.,

måndag

just nu sitter jag vid älsklingens laptop , för vi ska installera om min data. Både mina älsklingar sover,martin sover i min säng och gabriel i vagnen här brevid mig<3.
Jag väntar med på rebecca hon ska hänga med till babyproffsenjag ska kolla på en ny barnvagn till min lilla son<3, fast jag ska inte köpa den en blir när jag får pengar runt den 25-27:) annars ska vi inte göra så mkt idag,nyss va de ju skit fint väder ute och nu blåsigt och kallt:/, kan de inte blii VAAARMT snart ?
Iveckan ska man inte göra så mkt,
Måndag; babyproffsen
Tisdag; ledig,inget bestämt
Onsdag; vara med mia och hennes son william och kanske ngn mer?
Torsdag;Bvc,kanske hänger med mamma och martins mamma,jonny och syrran till willys.

söndaag

TRÅKIGT TRÅKIGT, NÅGON SOM VLL HITTA PÅ NÅGOT I VECKAN MED MIG OCH GABRIEL?

Jobbig natt

natten va bra fram till kl 3 då fick gabriel äta och så bytte jag om på han och rapa sen efter ngn minut börjar han gallskrika och skrek och skrek det lugna ner sig lite men sen börja de igen, så mamma kom upp och tog han ut till köket och satt där och sjön och försökte att han skulle lugna ner sig,Det varade ända till 10,30 idag. Han hade så ont i magen eftersom han inte hade gjort nr 2 nu på någon dag så det kom äntligen ut så nu ligger han och sover i vagnen, jag kunde ändå inte sova rikigt för jag hörde honom gråta och gråta. tkr så synd om gabriel men nu sover han och lär säkert sova hur länge som helst. Martin ska komma idag istället han kom ju inte igår så. nya bilder på bdb igen hhaha. men nu blir det lösernodskydd ikväll så.



KÖPA NY VAGN

Jaa som sagt funderar jag på att köpa en ny vagn till gabriel, den på bilden nedanför. NÅGON SOM HAR DEN,ÄR DEN BRA.


regn regn

bara regn ju,kan det inte nu komma det varma vädret så man kan gå ut och gå och sånt. Det är bara såå tråkigt att sitta inne,så nu kan vädret få komma tkr jag. Jag har som sagt lagt upp bilder på bdb nu på gabriel<3 så ni kan kolla haha, vet inte vad jag ska skriva här igentligen så kan ni komma med något om vad jag kan skriva om..

Fråga till er mammor

Vad kan era barn säga,och hur gamla är dom:D

nininini

NII ÄR FÖR DÅLIGA PÅ ATT FRÅGA FRÅGOR OCH KOMMENTERA HAAHAH

Utan martin

jaa som sagt blir utan martin inatt, han åkte hemm nyss. Han har ju inte varit hema något sen Gabriel föddes. Så det lär kännas sååå tomt utan honom,och natten får jag klara själv men det kommer säkert att funka så bra så, det är ju bara att han har tagit nattpasset men nu får jag klara de med. men martin kommer imorgon igen så ett natt blir jag och gabriel själva. Älskar Gbriel o martin så otroligt mkt <3,

Idag har det inte hänt så mkt, vi har vart på bvc och så sen efter bvc gick vi till lidel som öppnat nu i borås och det va sååå mycket folk asså. Men men vi köpte lite med oss och gick hem för martins mamma och hennes sambo kom hit och hälsade på . Nu väntar jag på mamma hon stack ner precis till affären, köpa lite gott gott haha,måste verkligen sluta med godis och sånt .Annars gör jag la inte så mycket, lyssnar på youtube på Dead by april-losing you såå jwla bra asså.
Ska försöka knäppa lite kort på Gabriel senare och lägga in vi får se om jag har tid,annars lägger jag in imorgon, fast bilderna dyker upp på BDB och någon här.
Men nu ska jag titta till min lilla älskling som sover sött i sin säng.<3

SKULLE VART ROLIGT OCH TRÄFFA UNGA MAMMOR MED SINA BARN,GRAVIDA NÅGON DAG.SÄG BARA TILL..

Bvc

Tillväxt, gabriel oliver lundgren köhler
 090522- vikt,3140g,längd,47cm
 090525- vikt,2865g
 090526- vikt,3010g
 090527- vikt,3100g
 090602- vikt,3120g
 090605- vikt,3280g
 090611- vikt,3440g,längd,51,9cm


så här har han växt sen han föddes :) ,

GABRIEL<3

min älskling<3 gammla bilder;D

till martin och gabriel<3

martin,
Jag älskar dig så

det är du som får mitt hjärta att slå.
Utan dig vill jag inte leva
utan dig i mitt liv skulle jag bara i mörker treva.
Du gör mig lycklig och glad
och jag tackar gud var dag.
För att du är min
och för att jag får vara din.

<3

Gabriel,
Jag ser dig när du sover
så lätta andetag.
Vill ligga här bredvid dig
när natten blir till dag.

Du ligger tätt intill mig
din hud är mjuk och varm.
Jag känner sådan lycka
att ha dig i min famn.

I morgon när du vaknar
då vill jag se dig le,
förväntansfullt mot världen
och allt vad den kan ge.

Vill skydda dig mot ondska
och finnas där för dig.
Att stötta dig i livet
är ett löfte ifrån mig.

Men fortsätt nu att sova
min underbara son
För ännu råder natten
och jag vakar över dig.

min kärlek till er,går inte att beskriva<3älskar ER

ungamödrar

Den 18juni börjar ungamödrar igen på TV ÄNTLIGEEEN !!! , fast det är norska mammor denna gången, börjar kl 20.00 på kanal 5 :) , fast de kanske ni redan vet ;D . själv ska jag sitta fast klistrad framför tvn hahaa :) ,


SVARAR INTE HELLER PÅ FRÅGOR SOM NI BARA SKRIVER ERT "NAMN" PÅ , NI MÅSTE HA BLOGG ELLER BDB.
Än har jag knappast inte fått så många frågor så ,

FRÅGESTUND NUU!!

NU KAN NI STÄLLA FRÅGOR !! FRÅÅGA MASSOOR NU , NI FÅR PASSA PÅ ! JAG SVARAR PÅ ERA FRÅGOR OCH LÄGGER UPP DOM NÄR JAG TYCKER JAG FÅTT TILLRÄCKLIGT MÅNGA FRÅGOR OCH INGA NEGATIVA FRÅGOR OCH SÅ !!..


och fortfarande svarar jag inte på dom som inte har blogg eller bdb,ni får skicka vänförfrågan på bdb först!accpeterar bara dom jag VILLLLL!!!!!

Tisdag

ja har som sagt inte skrivit här på någon dag nu tror jag, har inte haft tid,umgås så mkt nu martin och gabriel :D , ägnar all min tid åt dom justn nu när vi blivit en liten familj :D*
igår gjorde vi inte så mkt,promenerade till coop forum och kollade lite, köpte blöjor och så ;P .
Jag älskar verkligen min lilla soon, han är så underbar<3 ,

 NÅGOOON JÄVEL SOM VILL HITTA PÅ NÅGOT IVECKAAN?:)

VEM ÄR DU?

Just det vem är du`? , jag skulle vilja veta vilka alla är som kollar på min blogg :) så kommentera detta inlägg och skriv VEM DU ÄR. och vad du heter på din blogg/bdb :)

9kg på 2veckor

va ju hos syrran idag för att fira elias och jonna och de gick bra .. passade på att väga mig med medans vi va där så har jag fått ner 9kg på 2 veckor och en dag . Så nu är det bara 4 kg kvar så det ska jag försöka gå ner om inte mer.
jag har även lagt in bilder på BDB nyss så där kan ni se hur mitt hår blev och även bilder på lilla Gabriel<3

Gabriel 2veckor idag<3

kan inte förstå att min lilla plutt redan är 2veckor idag,känns som det va igår jag låg i operationsrummet på sjukhuset.
Inatt så trillade hans navelsträng av med :) , Sen iförrgårr natt så när martin skulle byta blöja på gabriel så vände han sig från rygg till mage,och det gjorde han även idag med. Kan inte förstå det rikigt för det ska ju dom inte kunna göra än . Sen kan han med hålla nappflaskan när det är lite kvar i. Duktig kille jag har(A)

BVC

idag va vi på bvc idag igen,vi va ju där i tisdags men va tvungna att gå dit idag igen eftersom han inte hade gått upp så mkt i vikt ! så nu hade han äntligen gått upp 110 g på några dagar bara, så jag hoppas att de fortsätter,ska snart lägga typ in en lista över hur mycket han har gått upp sen födslen.

Sen va jag ju hos frisören igår med, avfärgning,toning och klippning gick på 500 kr , fick det ungefär 200kr billigare haha:D , men e inte rikigt nöjd med färgen så ska dit om några veckor igen och färga det. Jag hade ju ändå SVART hår från början så det gick ändå så bra.. men ska försöka få det till en bättre färg.

bilder på min guldklimp kommer snart ;D .fast då läggs dom in på BDB ;P. föresten så tror jag att jag ska lägga lösernodskydd på bloggen,jag säger isånnafall till någon dag innan.

Imorgon ska vi till viskafors , hem till syrran och fira elias och jonna :) , så skriver la Efter det.

NI FÅR GÄÄRNA SKRIVA FRÅGOOR :) MEN SOM SAGT SVARAR INTE PÅ ANNONYMA ELLER SÅNNA SOM INTE HAR BLOGG..

Frisören igen

Idag blir det frisören igen fast hos en annan som jag klippt mig och sånt förut hos ! mkt bättre, ska se om jag kan få håret att bli ljusare,tror det blir massa slingor! sen kanske mera uppklippt,vill kunna ha någon frisyr för mitt hår nu e blää haha ! .

inatt vakna gabriel ungefär vid 3/4 på natten sen fick han mat och bytte på honom,sen har han typ somnat och vaknat till ända tills vid 9tiden så nu sover han äntligen.. Gabriel ligger brevid martin i min säng. Så ska väcka dom efter vart hos frisören jallfall martin haha. eller så låter jag honom sova för han har ite heller sovit så bra i natt.
Idag blir det kanske Torsdagskvällen med rebecca,fick för martin,frågar alltid han först,och han har gabriel i någon timme så jag får roa mig lite fast självklart ska jag INTE dricka !!!! ska bara umgås lite med vännerna,fast jag vet att jag kommer sakna dom stort har inte varit utan martin sen gabriel föddes och har inte varit utan gabriel i någon minut sen han föddes så vi får se hur det går :) , fast jag ska inte vara borta länge ! men nu ska jag dra mig ska till frisören snart jue..

JAG TROR JAG KOMMER HA KVAR BLOGGEN MEN ATT DET BLIR LÖSERNODSKYDD PÅ DEN..SÅ VA FÖRBEREDA DET KAN BARA HÄNDA ;)

BVC

idag va vi på bvc för första gången och det gick bra, men att han bara hade gått upp 20g på en vecka e inte bra,så vi ska dit på fredag igen och kolla!! ,

på BDB så accpeterar jag bara folk som jag vill ska kolla på bilderna ,det är väldigt många jag nekar eftersom jag inte vill att dom ska kolla på min bdb! så..

jag funderar på att helt att ta bort bloggen och bdb och bara ha msn kvar!.fast det återstår och ser..


den bilden är ungefär 5 dagar gammal eller mer haha

RSS 2.0