Skönt med privat blogg

Skönt med en privat blogg där jag kan skriva av mig,
ALLT E JUST  upp och ner, vet inte vad ja ska göra..
Sen att när gabriel skriker så blir han inte så tyst hos mig längre:/, Han blir tyst hos mamma ba, fast de e inte ofta men ändå :( käänns så aah ni om själva haft de så vet ju hur de känns.

PRIVAT BLOGG

SOM SAGT SÅ SKA DENNA FÅ BLI MIN PRIVATA BLOGG. SÅ JAG SÄTTER LÅS PÅ DEN IKVÄLL, SÅ OM NI VILL FORTSÄTTA LÄSA SÅ LÄS PÅ METROBLOGGEN.SE/MAMMATILLGABRIEL
för som jag känner så känner jag att jag ochså behöver skriva av mig som många andra ochså behöver. Df ger jag inte ut and och lösernod till vem som helst , för denna blogg men ni kan gärna checka den andra , för jag kommer skriva där med ..DEN nya bloggen

här är den ! . skriver den här ändå.. www.metrobloggen.se/mammatillgabriel
för jag tkr den andra verkar vara mycket bättre plus att man kan tjäna pengar :) .

NY BLOGG!

NU har jag gjort en ny blogg, på metrobloggen! jag ger bara ut den till folk som frågar . GER INTE UT DEN TILL ANONYMA ELLER SÅNNA SOM BARA SKRIVER ETT NAMN!. så jag tror jag fortsätter att blogga där istället :)..
Så ni inte tror jag har har dött av att jag inte bloggar :) , utan har en ny nu! .Så om ni vill ha så FRÅGA

Fredag

igår va jag i stan med rebecca och så träffa vi några tjej kompisar och va med dom ! .Vii hade sköj ;). Sen har man inte gjort så mkt mera! .
Ska hämta ut min mobil om en vecka :) gött!!.
vet inte rikigt vad jag ska skriva?, Gabriel bara växer och blir större:) han ler typ hela tiden såå sött e de! jag hoppas att skrattet kommer snart med:). Han är snart redan 2 månader, tiden går så fort när man har barn(A).
VAD VILL NI ATT JAG SKA BÖRJA SKRIVA OM ?

Barnvagnskylt

vilket skit säger jag bara! , för någon vecka sedan skickade jag efter en barnvagnskylt till Gabriel, en sån man fick ändra text och sånt på . Sen idag kom den och jag läste på den och det står fel datum på den när han va född! och på pappret står det rätt.så mamma ringde nyss och sa de så han skulle göra i ordning en ny och skicka den så fort som möjligt, han hade gjort fel ! Men tkr den e såå snygg, för tog en cool text på hans namn :) . så längtar tills den rätta kommer så jag kan hänga den på vagnen :)

Idag händer la inte så mkt, blir att dra ner senare till stan, då martin passar gabriel :) , lite egen tid för mig själv !

Tisdaag

ida har man la inte gjort så mö . måste välja den andra vagnen nu med,den bara står här , tar plats ochså , så får se om någon ringer nån dag och vill köpa vagnen,HOPPAS.. föresten funderar jag på att sätta lås på bloggen , för  vet det finns vissa som jag inte vill ska läsa mon blogg,så vi får se hur de blir med det.Finns nya bilder på gabriel på BDB.

ahaa.......

Så är planerarna nu till liseberg förstörda eller vad?. Vilka ska komma till liseberg den 4 augusti? . gärna roligt och veta om det nu äns kommer NÅGON...

fråga till er mammor

NÄR BÖRJADE ERAT BARN ELLER BARN SKRATTA HÖGT FÖR FÖRSTA GÅNGEN?

Äntligen har det blivit lite svalare nu,gött det. Tyckte så synd om gabriel,han va så varm hela tiden även om han låg bara med blöja på sig inne. Och vi hade öppet balkongdörrarna men hjälpte ändå inte. Så han va ju gnällig dom senaste dagarna men nu har det bättre.skönt det.. Han ligger så sött och sover i vagnen. han ska alltid ligga på sidan och sova, jag lägger honom så han ligger på rygg men sen vänder han sig om. Han har ju redan vänt sig några gånger från rygg till mage. Han har hur stadig nacke som helst med!! Han är så duktiig såå.ÄNDRADE PLANER

ja just de , nu är det ändrade planer angående unga mammor träffen , den är istället den 4 augusti ,det är en tisdag. och vi träffas alla utanför lisebergs ingång kl 12! så vi hoppas att det passar lite bättre? :).
  så hoppas att många många kan komma :)

varmt varmt

ja som sagt är det ju sjukt varmt ute, funderar påvad man ska göra? , Finns de ingen ung mamma/mammor nära som vill hitta på något?.

FÖRESTEN, NI SOM TYCKER ATT DET ÄR FEL ATT JAG INTE AMMAR LÄNGRE KAN GÅ OCH DRA NÅGONSTANS, FÖR ALLA HAR "DET" SÅ DET FUNKAR BRA, VISSA BARN VILL INTE TA TUTTEN VAD SKA MAN GÖRA?TVINGA DOM TA DEN DÅ ELR ? NEEJ , HELLRE GER JAG ERSÄTTNING SÅ HAN GÅR UPP I VIKT ÄN ATT SVÄLTA ! JAG SLUTA MED AMMNINGEN EFTERSOM MIN MJÖK KOM IN RIKIGT IGÅNG, MEN ÄNDÅ KÄMPA JAG MED DEN I 2/3 VECKOR, JAG GAV HONOM SAMTIDIGT ERSÄTTNING FÖR HAN SKULLE GÅ UPP I VIKT ! MEN TILL SLUT VÄGRADE HAN TA TUTTEN OCH BARA SKREK SÅ BÖRJADE JAG GE HONOM HELA TIDEN ERSÄTTNING OCH DET FUNKAR JU HU BRA SOM HELST. OCH FÖRESTEN VAD VET NI,NÄR NI KANSKE FÅR ERT BARN FUNKAR DET INTE HELLER ATT AMMA, SKA VI DÅ SOM SLUTAT AMMAT TIDIGT BÖRJA KLAGA PÅ ER DÅ ELR?. ELLER VISSA SOM HAR AMMAT OCH FUNKAT HUR BRA SOM HELST.

Bvc

idag va vi på bvc och allting såg bara bra ut.

Tillväxt, gabriel oliver lundgren köhler
 - vikt,3140g,längd,47cm
  vikt,2865g
  vikt,3010g
- vikt,3100g
 vikt,3120g
- vikt,3280g
 vikt,3440g,längd,51,9cm
vikt 3440g längd; 51,9cm
vikt3840g Längd;52,9cm

IDAG, 4450g och 55cm lång, han växer såå bra så..


UNGA MAMMOR

ALLA UNGA MAMMOR, NU BLIR DET EN TRÄFF PÅ LISEBERG DEN 1 AUGUSTI KL 12. ALLA TRÄFFAS UTANFÖR LISEBERGS INGÅNG KL 12. DET ÄR EN LÖRDAG. SÅ KOM KOM BLIR ROLIGARE OM DET ÄR MÅNGA SOM KOMMER.
DET FINNS 2 INGÅNGAR,VI ALLA KAN TRÄFFAS UTANFÖR DEN INGÅNGEN SOM MAN KAN ÅKA SPÅRVAGN TILL.
ANNARS OM NI VILL FRÅGA NÅGOT ELLER INTE HITTAR DIT KAN NI FRÅGA MIG SÅ KAN NI FÅ MITT NR SÅ KAN VI PRATA HAHAHA.. DET VA ERIKA,MAMMA TILL MILIAM O MILTON OCH JAG SOM NU BESTÄMDE EN TID, HOPPAS DET FUNKAR FÖR ER ALLA ANDRAAA..RSS 2.0