inte gjort något idag

idag har jag faktigst inte gjort något.... fast det varit så fint väder så har jag bara varit med i affären,hjälpt till att laga mat sen bara degat framför tvn. jag vill bara att den lilla bebben eller kanske stora bebben ska komma ut nu . jag undrar verkligen om det är en kille eller en tjej..svårt och veta.. och är glad för nu börjar kommentarer eller frågor komma in mkt.. så det är bara att fortsätta,tkr det är så skoj..men helst inga negativa saker för det kan ni hålla till er själva, mene som sagt så tror jag när den lilla kommer ut så troor jag det blir LÅS på bloggen och även bdb så passa på att bli vän på bdb angelicalundgre för nu har jag ingen vännerlås. imorgon så blir det att hämta ut bärselen och kanske dra till coop forum och kolla och köpa lite men det får  vi se imrogon det.. sen hoppas jag på att älsklingen kommer,saknar honoom .. tagen av mig.man behöver la ingen systemkamera för att ta bra bilder+ eller vad säger ni ...

Kommentarer
Postat av: Kicki

Tänkt på att du skrivit lillan i vissa inlägg och lillen i andra! Jag tror de blir en liten poooojke :D Och den ska heta Kicki va ;)

2009-04-16 @ 21:28:57
URL: http://kristinschelin.blogg.se/
Postat av: Anonym

Ja din kamera är ju super bra!;D

2009-04-16 @ 22:03:16
Postat av: Okana

Tack för tipset :)

Här har du en bra hemsida till babygrejer. Där hittade jag också de vackra starpaket till sängen :)

http://www.barnparadiset.se/

Kram

2009-04-17 @ 08:40:14
URL: http://zlatnaribica.blogg.se/
Postat av: Wendelaa

ja, ibland måste man få höra de från någon utomstående. Jag är i vecka 19 (18+1) :D

2009-04-17 @ 09:09:56
URL: http://ho0mii3z.blogg.se/
Postat av: Marica

heysan nu kika jag in, jag har ingen blekaste aning om hur man gör för att bli vän med någon, kan du inte bli vän med mig? eller har jag lösenord?

2009-04-17 @ 20:16:47
URL: http://mpoulsen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0