MVC & ANNAT

idag va jag och älsklingen på MVC ! allting va bara bra ::) t upp något kilo ;P sen hjärtljuden va på 150 :) och Sf-måttet va 30 ! .och den 14e april när vi ska dit igen så sa hon att det kanske blir ultraljud :) för att se hur den verkligen ligger för hon känner inte det rikigt ! så jag hoppas att få se den lilla busan där inne då :)!

igår va jag ochså med älsklingen vi bakade cornflakeskakor haha mums(A) ! och i kväll blir de mest att sitta framför TV ! kmr massa bra program idag haha:) ! FINNS NYA BILDER FÖRESTEN PÅ BDB ! angelicalundgre  HETER JAG DÄR !

31+6 vecka !31+6 vecka !

Systemkamera?

som sagt,klaga inte på när jag inte skriver och att jag kmr förlora läsare ! jag är fortfarande inte på datan när jag är med min kille bara så ni vet de ! jag skriver när jag har tid & lust,vill ju inte precis att ni ska veta allt om mittt liv !

Graviditeten; jobbigt att fingrarna svullnar upp ibland!!!
jag har börjat få ont i ryggen med så kan inte gå så långt heller för får så fruktansvärt ont! men annars e allt bara bra med graviditeten :) den rör sig och putar ut på vissa ställen :)!

SYSTEMKAMERA? FUNDERAR PÅ ATT KÖPA EN NÄSTA MÅNAD!!? SKA JAG? MEN VILKEN ISÅNNAFALL?SÄG NÅGRA BRA SNÄLLA!, vill fota den lilla massor sen när den kommit ut !:) så ge mig BRAAA exempel på vilka systemkameror som e verkligen bra & lätt hanterade (A)! nu ska jag kolla på tv igen vi hörs :) !

FRÅGESTUND !

Så nu är det FRÅGESTUND så passa på att fråga massa frågor nu ! jag svarar på alla !!

här är svaren på vissa! men kmr nu svara helst till sånna som har bloggar ! och som inte är annonyma! och jag svarar här på alla frågorna så ni får kolla efter svaren härnedan för !


Kommentarer
Postat av: Jennaa

Kan du inte lägga ut lite fler bilder på dig och din mage?:)
Och vad heter du på bdb ?:D
Snälla blogga oftare :)

SVAR;
hehe, jo det kan jag nog göra :)tänkte annars bara att jag skulle lägga ut bilder var 5vecka! jag heter angelicalundgre
men jag har vännerlås!

Postat av: hh

Hur reagera du/din pojkvän när ni fick reda på att du vänta barn?

SVAR;
vi va nästan helt säkra på att jag va gravid för min mens va väldigt sen så det kom inte precis nästan som en stor chock! men vi tog lugnt och snackade igenom det och bestämde oss för att behålla det:)


Postat av: Anonym

Hur tror du blir som mamma?
en modern mamma som måste ha allt perfekt och följa modet i minsta dealj när de gäller prylar och kläder till din baby.
eller kommer du vara mer avslappnad mamma?

SVAR
; Jag är själv ingen sån person som MÅSTE följa modet! och jag köper det själv jag tycker är fint! jag tror jag blir mer en avslppnad mamma!


Postat av: sandra

är du inte orolig att din bebis nte mår bra i magen?
för du skrev i ett tidigare inlägg att du inte haft nån aptit att äta och sen har du inte gått upp så mycket i vikt heller. Fast du kanske inte är så stor själv?. Hoppas allt går bra och att din bebis är frisk.

SVAR; aha jo, allting är hur fint som helst ! det sa min barnmorska med, den följer måttet precis som den ska!


martin <3

           Du var den jag sökte!      

När jag mötte dig förstod jag inte på en gång, Att du var den jag
sökte. Jag fattar det knappast ännu. Men du har överbevisat mig, nu
lever jag nästan bara för dig. All min glädje och mitt hopp finns hos dig.idag !

idag så har jag inte gjort så mkt ! sovit,datan sen void 2 på dagen idag kom älsklingem och vi gick till babyproffsen och mamma hängde med ! Hämta ut ett gratis paket där ifrån ! sen att mamma köpte 2bodysar och en pyjamas till bebben :)
sen har jag myst lite med martin <3 och han åkte hem vid halv 8 typ tror jag, sen har jag bara kollat på tv haha ! imorgon vet jag inte rikigt vad mman ska göra :S !tror jag hänger med mamma & syrran till stan och jag hoppas verklige att älsklingen kommer senare till mig haah ! :) massa mys :) , sry att det inte kom in ngr bilder som jag skrev hhaah !:D

NII ÄR FÖR DÅLIGA PÅ ATT FRÅGA FRÅGOR ! FRÅGA VAD SOM HELST, JAG SVARAR ! :)

MVC

idag va jag & älsklingen där, allt såg bara så bra ut :) , Sf-måttet va nu på 29 och jag hade inte gått upp något sen sist,jallfall bara Gram men inget mera ! Hjärtljuden låg nu på 150 !

som sagt ! jag skriver när jag vill och har lust,skriver inte här och ägnar mig åt datan när jag är med killen! och vad jag gör om dagarna och allt ! jag vill igentligen nte skriva för mkt ! för det finns folk som snackar för mkt, och du kmr skriva skaffa vännerlås! nej det vill jag inte för då kmr jag inte heller ha så många läsare! och jag sitter inte heller vid datan så ofta längre, jag orkar bara inte det längre, jag sover för de mesta och är ute och går! jag ska jallfall försöka blogga mera men inget jag kan lova ! jag skriver här när jag har tid och lust ! så om du inte orkar kolla in min blogg varje dag ,gör det inte ! för jag bloggar när jag orkar ! förlåt men så är det ! det kmr bilder snart :)

30FULLA veckor

idag har det gått 30 fulla veckor :) och så är det 1år och en månad jag & älsklingen har vart tillsammas, och förlovade i en månad exakt idag :) allt på samma dag haha:) här kmr lite bilder! på magen & pumba
Tryck på bilderna så blir dom stora ! DET KOMMER bilder på martin haah

Lite Blandat!

tänkte berätta lite olika saker nu haah
det dära mötet som jag & martin va på gick hur bra som helst, fick se en förlossings film och lite annat sen snackade dom om smärtlindring med! Jag va den yngsta som va där kan jag säga:P , alla andra va ju ungefär 19 till 40 typ ! haha lite pinsamt men aja, sen skulle jag till barnmorskan i går men gick inte,som sagt pegrund av en grej, men fick en ny tid nästa måndag kl tio över 2 ! KOM GÄRNA MED FLERA FRÅGOR :)

Frågor & svar!

   
Anna
Hej, jag planerar också att bli gravid.
men jag är lite äldre än dig. (18år)
har du några tips på vad man ska tänka på innan och under tiden man är gravid?.
jag är jätte villig att bli gravid, men sen så kommer tankar som "hur ska de gå med utbildningen", "tänk om min sambo lämnar mig".. osv..
hur tänkte du?, eller tänkte du inte alls, utan du tar saker som de kommer och låter de hända? :)

// Anna som vill.. men vågar inte.. :/!<3


SVAR:  Man ska ju tänka på barnets bästa och om man verkligen vill behålla det! sen är det ju bäst att du & din partner snackar om barn. Utbildningen kan du kan du börja plugga på sen efter den är 1 år och börjar på dagis. jag tar  dagarna som dom kommer, man får ju humörsväningar och kan bli rätt arg på sin kille bara om den gör ngt fel, men då är det bättre att säga tex är på dåligt humör så vänta ett tag med att snacka tills humöret blivit lite bättre istället för att fortsätta,för själva graviditeten sätter ett stort spel ochså på förhållandet om du förstår vad jag menar.Hoppas det svaret du gick räckte!
   


Anonym om Lite svar:
Va de som du trodde att vara gravid.. eller är de nått som kom som en chock?. Ångrar du valet att du behöll bebben.. asså om du fick spola tillbaka tiden.. och välja?.

SVAR:  För det första så kom ju inte mensen som den skulle och va försenad! man kan säga att det kom som en liten chock! jag ångrar verkligen ingeting,jag är glad att jag behöll det!men sen tappar man vänner med eftersom man kan tex inte festa inte göra dom sakerna man rikigt gjorde innan! Men jag ångrar aboslut ingeting!
   
Trogen läsare 
hur mycket har du gått upp i vikt sens du blev gravid? När bestämmde du dig för att behålla barnet, eller kom de som en självklarhet?, va bebben planerad eller "olyckshändelse"?.

SVAR: Sen jag blev gravid har jag gått upp 6kg fast jag tror det är ungefär 7 till 8 kg nu för jag har inte vägt mig än!,jag tror vi bestämde oss direkt att behålla dt! man kan inte säga att det va en olyckshändelse, för då ska man skydda sig om man inte vill bli med barn eller aa:P
 
       
   

Lite svar

Fick lite frågor innan typ vad barnet ska heta-Det vet vi inte rikigt än för vi vet ännu inte om det blir en kille eller en tjej,men kom gärna med namnförslag!
vart jag shoppar-jag shoppar knappast inte alls till mig längre,går hemma i mjukis och stor tröja eller något,shoppar mest till bebben nu innan den kommer.
förlossingen-jag hoppas att den går bra och enkel och inte alls för seg,för det vet jag inte om jag klarar av. Jag har tänkt att bara ta lustgas ännu,men det får vi se sen när man är där och hur ont man har osv.
Jag ska jallfall börja plugga igen när barnet blivit 1år och går på dagis!
vissa vill ha bilder på killen med och lite så, jag ska se om jag kan knäppa ngr kort på han & lite så om han vill;).vet att han läser detta så haha.
imorgon ska jag &älsklingen på möte på Mvc fast ovanför barnmorskmottagingen, det är andra som med ska dit,ska lyssna på när dom snackar om förlossing och sånt tror jag :) kl 8 påmorgonen puuh, kmr vara så trött säger jag bara så direkt när man kmr hem blir de la attt man lägger sig en stund och sover :)aja kom med frågor MERA !

vad ska man göra?

här sitter jag framför datan när det är sånt fint väder ute! , jag vet absoult inte vad jag ska göra:S ! ingen som vill hitta på något heller! så jag sitter och lyssnar på akon-beautifull ! den är goo :) , jag älskar ju AKON så haha:D,har även fått en ny låt jag älskar HAAH tingeling tingeling shake the ding HAHAH !:), vad ska ni göra idag då?, igår va jag med rebecca&matilda på stan vi gick runt på kvällen för vi hade ingetiing att göra :) aja jag fortsätter säkert senare ikväll och skriva m jag har kommit på ngt :) , ASSÅ NI ÄR FÖR DÅLIGA PÅ ATT FRÅGA FRÅGOR ! ..SÅÅ FRÅGA ALLT MÖJLIGT!

13år sen

idag är det exakt 13 år sen pappa lämnade oss :/ ! RIP

kommer inte skriva mera idag..

glömde säga^^haha

till vagnen har jag även en sittdel fast den finns inte med på bild;P. och jag har paraply,myggnät,regnskydd och allt till vagnen som ska vara med ! :) sen nu ska jag bara köpa i ullared islutet av månaden lite små grejer till typ spjälsängen och lite smått :) sen har jag alltiing: D !

förlåt

förlåt för jag inte bloggat elr lagt in bilder som jag har sagt ! men nu blir det lite bilder här:)
som sagt i förrgår när jag va hemma själv så klart fick jag dom värkarna hade så ont och dom kom typ 10 min emmellan varandra i ungefär 40min och 20 av dom mintuerna satt jag i ett varmt bad sen klarade jag inte av att sitta där så jag gick upp och la mig i sängen i ungefär 5 min så gick det över ! va lite rädd att det skulle hända ngt eftersom jag med va hemma själv så, menskrev till min syster och så och frågade!.och martin blev även han lite rädd^^han trodde jag skulle föda, men det blev de inte!Vill inte föda alldeles förtidigt! högst en vecka kanske förtidigt(A):)eller den får komma ut när den känner för det haah:) , och i går hade jag gått 29fulla veckor:D så är idag 29+1 asså i 30e veckan:D:Dglad glad:) ddet närmar sig hela tiden :) men nu ska jag lägga in bilder på vagnen,magen,babygym! jag har ännu inte ställt upp sängen så tkr inte d e e nödvändigt att ta kort på den nu när den ännu inte e uppe,och allt annat nästan är i källaren så men blir att ta upp de snart :) ! bilderna tog jag i DAG! TRYCK PÅ BILDERNA SÅ BLIR DOM STORA,dom finns på bdb me

 

Som sagt

som sagt så kommer det ngr bilder in här idag;p.fast det blir senare :) !

Toodaay !!

idag har man inte gjort så mkt .. bara varit hemma och latat sig !! varit verkligen tråkigt, för jag har ju varit med rebecca ihelgen och då va de roligt,och nu plsöligt händer inget :S , men man får ju se  imorgon omde blir ngt ;) ! haha:D:D,
hoppas det, det är jallfall roligare än att sitta här hemma och inte göra någonting, jag får ju passa på hitta på massa grejer nu som jag inte direkt kommer att ha tid för sen så mkt ! men men sen kl 10 blire att kola projcet runway elr hur de stavas haha:D  ! imorgon blire andra avenyn , längtaar !!
Jag vill verkligen göra ett till ultraljud för att se den lilla krabaten där inne,ska snacka med barnmorskan nästa vecka och de, för jag tkr själv att min mage har "försvunnit" en hel del med erl hur man ska förklara så man får ju vänta och kolla sf-måttet och allt de först :) , och jag skulle lagt ut bilder idag på vagnen och magen och lite annat men så kalrt hittar jag inte sladden såjag knnde ladda batteriet till kameran , SURT ! .men men det blir säkert imorgon , TIPS , SKRIV OM VAD JAG KAN SKRIVA OM ELLER FRÅÅGA NGT :)

som sagt ännu en igår och idag :P

sommsagt va jag med rebecca igpr med haah vi träffades ungefär kl tjugo över 11 tror jag på kvällen och vandra vidare lite så där;P..sen hade vi de skoj haha:D hahaha vi blev rädda för en bil och skrek hur mkt som helst HAHAHHAH! . berättar inte mer om i detalj som ni ser elr själva handligen :) haha, sen som sagt gick vi hem kl 7 på morgonen ännu en gång till mig tog ungefär en halvtimma !bra och promenera HAHA:D och jag halka så klart och landade på sidan men som tur va jag med om det så ingetiing hände rikigt;P. sen när vi kom hem i morse gick vi och la oss haah :) sen när vi vakna så åt vi och så:P , sen efter en stund sittandes här så gick rebecca hem :) ,

OCH JUST NU ÄR JAG SÅÅ JÄVLA FÖRBANNAD SÄGER JAG BARA !!!..

igår & lite idag

igår som sagt va jag med rebecca, frammåt kvällen så va de sådär skoj men det blev allt roligare till slut!.
vi va uppe hela natten typ kanske sov mindre i än en halvtimma,sen på morgonen kl ungefär kvart i 7tror jag eller 6 så promenerade vi hem till mig vi gick ca en halvtimma på morgonen ända till mig;P sen la vi oss och sov till kl 2 någongång.
Sen vakna vi och åt sen efter det så gick rebecca hem. sen nu har jag suttit och kollat på tv och försökt äta men inte kunnat för fått huvudvärk och mått illa så tog en alvedon nyss och de börjar hjälpa.

men men, som sagt så har jag märkt att min MAGE har krympt:S , den är inte lika stor längre som den va innan:S NÅGOT SOM ÄR FEL? ÄR JÄTTE RÄDD NU när jag kollade i speglen och allting :S som sagt jag tkr att den har krympt mkt :( ! Hjäälp ngn? !

Idag & lite imorgon

Idag har la man inte gjort så mkt,vaknat med älsklingen brevid, sen stack jag till stan med rebecca& catrin och kollade runt lite där . Så satte vi oss på mcdonals oc käka haha(A) ! och just nu sitter jag här hemma själv ! TRÅKKIIGT.
imorgon ska jag vara med rebecca & hitta på ngt ;) !

28fulla veckor

hemskt va tiden har gått snabbt nu önskar jag bara att den ska gå ännu fortare ! jag har gått som sagt 28fulla veckor idag :) , och är då nu inne i 29veckan kan man säga 28+0 :) , Det är jag glad över :)

sen har de hänt en andra massa jäkla skit idag som gjort att jag inte mått så bra över,men de ska vi inte skriva här inte !! .

sen blire ungamödrar den 30e ! ..

skriv skriv snacka snacka!!

asså herrejävlar säger jag bara !!!
bara för att jag sa till mia i går att jag skulle hänga med och bestämde en tid med henne , och så självklart försov jag mig ! , och jag visste inte heller att man kunde komma till ungamödrar vilken tid som helst elr aa, är la för fan inte mitt fel elr ? ! :S , oj vilken jäävligt dåliig STIIL  det va av mig visst ! plus att man inte hade hennes nr heller,inte så lätt att ringa då heller ! ..
jag srkiver så här med för hon skrev de om de på sin Blogg ! , kanske löjlig men ändå herreguud !

Tattoo ! :)

Äntligen har jag hittat ngr Tatueringar som jag ska tatuera sen! . fast vet inte vilken de blir än, ska be tatueraren ändra & trixa på den först :) , för ska ha med bebisens namn & datum :) , längtar ju bara tills de lilla krypet kommer ut :)


ASSÅ HELT SERIÖÖST ! ORKAR INTE MED SÅNNA SOM BARA GNÄLLER! OCH SÅNNA SOM FÖRSÖKER FÅ REDA PÅ FAKTA ! FUNDERAR PÅ ATT GÖRA LÅS PÅ DENNA BLOGG MED FÖR LÅS BLIRE PÅ MIN BDB I KVÄLL ! .

jag har gått och undraat vad de e igentligen som fattas hos mig elr i mitt liv rättare sagt, en RIKTIG VÄN !! sen sån man kan lita på 100%, för just nu har jag själv inte många vänner kvar ! det vet jag,pegrund av att jag är GRAVID! SÅ förlorar man sina närmaste & BÄSTA vänner, funny ! elr inte. Önskar jag hade en sån vän,man kunde snacka ut med träffa och bara snacka om allting! en som inte äns berätta till ngn, tror inte de finns sånna vänner längre ! , för nu är man bara ett jwla CENTRUM i äns liv,för folk snaackar så mkt skit ! :S .

så låg den i morses ! jag tror att det är Huvudet, elr så är det lilla rumpan haha:D Rumpan elr huvudet tror jag (A) det som putar ut där :P ,

angelica

ja, som sagt hann jag inte skriva  igår för älsklingen kom så sitter helst inte vid datan när han är här, och han åkte hem för en stund sedan :(,saknar honom! 
jag har inte gjort så mkt idag inte, bara varit hemma haah :) och Mia tvingar nu med mig till Ungamödrar imorgon, jag vet inte om jag ska hänga med.. Tkr sånt e sååå pinsamt haha(A) men får la se hur jag gör!

RSS 2.0