kvinnans

Kvinnans nya erogena zoner

1. Ljumskarna

Varför: Visste du att klitoris delar på sig inne i kroppen? Dessa förgreningar eller ben kan du känna om du lägger ett finger på ena blygdläppen och trycker medan du för fingret lite från sida till sida. Benen känns ungefär som klitorisskaftet men är smalare.

Så här gör du:Smek mjukt och långsamt med känsliga fingertoppar längs med insidan av låren, förflytta dig rytmiskt så nära blygdläpparna du kan.

2. Magen

Varför: Att bli smekt långsamt över magen är rogivande men också upphetsande eftersom det ligger så nära könsorganet.

Så här gör du: Bristande lust kan du motverka genom att massera i cirklar runt magen, gärna med rosmarinolja som sägs ta bort rädsla och stess som lätt samlas i magtrakten.

3. Fötterna

Varför: Fötterna har också erogena zoner, särskilt den mjuka huden mellan tårna och på själva stortån. Massage av stortåns undersida kan ge en upphetsning som känns i hela kroppen.

Massage av fötter frigör endorfiner och oxytocin vilket i sin tur ger ett härligt fysiskt rus.

Så här gör du: Olja in och koncentera dig på de tryckpunkter som ligger och väntar på att bli upptäckta. Låt lillfingret glida ned längs insidan av tårna efter att du först masserat hela foten så den är avslappnad. Stimulera stortån från basen till toppen.

4. P-punkten

Varför: P-punkten är en körtel som vid stimulering sprutar ut en vätska i urinröret. Modern forskning menar att kvinnor har flera lustpunkter i slidan.

Så här gör du: När kvinnan är rejält upphetsad för du in pek- och långfinger i en "kom-hit-gest" Tryck uppåt framåt, vicka fram och tillbaka eller ha samlag bakifrån.

5. A-zonen

Varför: Det är egentligen ingen skillnad mellan vaginal- och klitorisorgasmer. Skillnaden är i hur de smeks fram. Hur orgasmen upplevs är skiftar från person till person. Men i A-zonen, som ligger längre in i slidan än G-punkten, har man kunnat se ett distinkt område där ett koncentrat av nervändar är samlade.

Så här gör du: För in ett finger så långt du kan komma, efter att du stimulerat henne ordentligt. Dela sedan in slidan i ett tiotal punkter och flytta fingret i cirklar och stanna till på varje punkt, smek och be henne säga vad som känns skönt.

6. F-zonen

Strax under klitoris, där de inre blygdläpparna möts, finns en liten flik som reagerar intensivt med rätt beröring. Den kallas för frenulum på klitoris. Samma lilla band finns på undersidan av mannens penis.

Varför: Klitoris har den rikligaste ansamlingen av nervtrådar, dubbelt så många som penis. Klitoris är också den känsligaste delen av kroppen när det gäller stimulering.

Så här gör du: Stryk försiktigt med ett finger fuktat av saliv eller olja efter att hon blivit ordentligt upphetsad. Stryker du direkt innan dess kan det göra ont.

7. Ryggslutet

Det här området är packat med sexpunkter. Ryggmassage har en kraftigt stimulerande inverkan på kroppens sexuella energi samtidigt som partnern blir trygg och avslappnad. Ungefär fem centimeter ovanför skinkorna ligger en av de viktigaste punkterna för kvinnlig tändning.

Varför: Pudendusnerven som styr känsligheten i kvinnans könsorgan kommer att stimuleras genom din känsliga hand. Genom den skickas njutningssignaler från lustcentrum och nedåt till hennes könsorgan. Blodet rusar ner till slidan och gör så att det känns pirrigare och skönare.

Så här gör du: Låt ett finger glida längs hela ryggraden nerifrån och upp. Stryk extremt långsamt, men ganska fast, ett finger längs rygraden. Stryk nerifrån och upp till nackhåren och följ varje kotas in- och utbuktning. Stanna fem centimeter ovanför skinkorna och massera extra länge. Verkan blir större om du samtidigt använder en aromatisk olja.

...Och här är mannens

1. Öronen

Varför: Det lilla området bakom örat har en hetlinje till könsorganen via nacken.

Så här gör du: Andas mjukt i öronen, sug på örsnibben och slicka området bakom örat.

2. Armhålorna

Varför: Armhålan är ett område som sällan berörs och ett av hans mest privata ställen.

Så gör du: Mjuka smekningar i armhålan sänder chockvågor av njutning till hans underliv. Svettdoften innehåller dessutom feromoner som kan göra dig upphetsad. Börja med att slicka den mjuka punkten under armen. Ett annat känsligt ställe finns mellan biceps och triceps. Här är huden mjuk och ofta negligerad.

3. Lårets insida

Varför: Han är så van att få sexuella impulser via penis att han kommer att bli överaskad över att det kan kännas skönt även på andra ställen.

Så här gör du: Den lilla kala zonen på insidan av låret är ett bra ställe att leka med. Använd samma munteknik som i armhålan. Börja med den kala delen och arbeta dig fram.

4. Nacken

Varför: Enligt kinesisk akupunktur är nackpunkten, där skallbenen möter nacken, en knutpunkt som löser upp spänningar.

Så här gör du: Pressa mjukt med pek- eller långfingrarna på bägge händerna. Släpp trycket, vänta några sekunder och tryck igen. Använd läppar na för att kyssa bort spänningar. Genom tio minuters nack-och huvudmassage glömmer han trötthet och spänning och öppnar sig.

5. M-punkten

Området emellan pungen och ändtarmen kallas för mellangården.

Varför: Denna hudyta är rik på nervändar - om du pressar här stimuleras penis.

Så gör du: Massera och pressa med känsliga fingrar.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0