Sele

Jag skulle aldrig ta på gabriel en sele med typ koppel på. Finns ju vissa som tar på sina barn sånt när barnen går själva. Jag låter gabriel gå själv om han springer i väg så är de bara hämta han,men jag har kanske tur för han går breve mig. Vad tycker ni om att använda det?använder ni det på era barn?varför?varför inte ...

Kommentarer
Postat av: Erika - Miliam och Miltons mamma <3

Jag använder verkligen inte det till mina barn. Koppel ska man ha på djur och inte barn :P

2010-09-12 @ 08:52:17
URL: http://eriikabjoorkman.blogg.se/
Postat av: Emelie

Jag köpte ett sånt för att kunna ha Nellie fast i sulkyvagnen där det inte fanns någon sele, så man fick köpa till och sätta fast som en sele. Och när jag köpte den så fick man med en förlägning som man kunde göra längre och ha som "koppel" utanför vagnen. Och ja, jag har använt den. När vi gick hemifrån till stan te.x. då Nellie alltid vill gå brevid mig och hålla i vagnen, så var det perfekt att ha den på henne fall i fall hon skulle göra en rivvändning och springa ut i vägen. Sen vet jag många som använder dom på marknad eller andra evenemang för att barnen inte ska kunna springa bort bland allt folk. Det kan ju gå snabbare än vad man kan tro. Jag kommr ihåg att jag sa under graviditeten att jag aldrig skulle använda ett sånt, men nu har jag gjort det och den var perfekt för oss båda, i vår situation.

2010-09-12 @ 09:03:37
URL: http://mlie.se
Postat av: Mia 17år - Mamma till William och Marcus

Jag skulle inte heller kunna ha "koppel" på mina barn. Ibland brukar jag skämta om att jag ska skaffa ett koppel till William, baraför att han är så aktiv. haha.

Men aldrig i hela mitt liv att jag skulle göra det!

Barn så få vara barn, och få springa utan att behöva sitta fast. Och man ska inte behöva ha koppel på barn. De ska kunna gå brevid sina föräldrar och lyssa på vad dem säger. Och då behöver man inget koppel!



Om man ska gå till ställen där de finns mycket folk så kan man köpa armband, där de står barnets namn och tel-nummer på. Ifall barnet skulle komma bort.

Men har man koll på barnet så är de liten risk att man tappar bort barnet.



//Kram, Mia

2010-09-12 @ 11:21:35
URL: http://snuttegubbe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0